Libnet.ro
UNICEF

15:15

Turcia: Uniunea Europeana face apel la calm

Hotnews Hotnews,
 Turcia: Uniunea Europeana face apel la calm

Sefa diplomatiei europene, Catherine Ashton, a solicitat duminica o solutie rapida in Turcia si a cerut atat adversarilor, cat si sustinatorilor premierului Erdogan sa arate retinere, in timp ce tensiunea ramane foarte ridicata in tara, noteaza AFP. continuă pe Hotnews

Uniunea Europeana insista ca partile implicate in confruntarile din Turcia sa gaseasca o solutie cat mai rapida

Sefa diplomatiei europene Catherine Ashton a indemnat partile implicate in conflictele din Turcia sa gaseasca solutie rapida si a cerut atat opozantilor, cat si sustinatorilor premierului Recep Tayyip Erdogan sa dea dovada de retinere.

Angela Merkel: Uniunea Europeana trebuie sa initieze mai multe reforme structurale

Cancelarul german, Angela Merkel, a criticat Uniunea Europeana pentru ca nu face mai multe reforme structurale. in schimb, Merkel, care isi pregateste terenul pentru a candida la alegerile din Germania , pentru un.

Premierul Turciei critica Uniunea Europeana: De ce este Turcia fortata sa se confrunte cu obstacole puse de Uniunea Europeana?

Liderii occidentali au criticat represiunea violenta a protestelor din Turcia. Aflat in vizita la Istanbul, comisarul european pentru Integrare Europeana, Stefan Fule, si-a declarat sustinerea fata de.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2198 seconds )