Libnet.ro
UNICEF

13:45

Uniunea Europeana insista ca partile implicate in confruntarile din Turcia sa gaseasca o solutie cat mai rapida

Adevărul Adevărul,
Uniunea Europeana insista ca partile implicate in confruntarile din Turcia sa gaseasca o solutie cat mai rapida

Sefa diplomatiei europene Catherine Ashton a indemnat partile implicate in conflictele din Turcia sa gaseasca solutie rapida si a cerut atat opozantilor, cat si sustinatorilor premierului Recep Tayyip Erdogan sa dea dovada de retinere. continuă pe Adevărul

Premierul Turciei critica Uniunea Europeana: De ce este Turcia fortata sa se confrunte cu obstacole puse de Uniunea Europeana?

Liderii occidentali au criticat represiunea violenta a protestelor din Turcia. Aflat in vizita la Istanbul, comisarul european pentru Integrare Europeana, Stefan Fule, si-a declarat sustinerea fata de.

Angela Merkel: Uniunea Europeana trebuie sa initieze mai multe reforme structurale

Cancelarul german, Angela Merkel, a criticat Uniunea Europeana pentru ca nu face mai multe reforme structurale. in schimb, Merkel, care isi pregateste terenul pentru a candida la alegerile din Germania , pentru un.

Nu exista niciun fel de impediment privind sosirea si plecarea turistilor din Turcia

Presedintele Marii Adunari Nationale a Republicii Turcia, Cemil cicek, a declarat, ieri, la Palatul Parlamentului, ca nu exista niciun fel de impediment in ceea ce priveste sosirea si plecarea turistilor din Turcia.

Soarta pietei de capital din Turcia depinde de felul in care se va raspunde la cererile protestatarilor

Inainte de protestele din Turcia, Bursa de Valori din Istanbul a inregistrat o efervescenta dupa upgrade-urile acordate de majoritatea agentiilor de rating, noteaza Burak Demirpehlivan, reprezentant Saxo Capital Markets Istanbul.

Bilantul violentelor din Turcia: 3 persoane si-au pierdut viata, numarul ranitilor a ajuns la 2.000

Inca o persoana a murit, miercuri, in urma protestelor din Turcia, bilantul ajungand la trei morti si peste 2. 000 de raniti, anunta autoritatile turce, citate de site-ul ziarului Hurriyet.

Zeci de bucuresteni si-au exprimat in strada solidaritatea cu protestatarii din Turcia.

Cateva zeci de persoane s-au adunat, joi, in fata Ambasadei Turciei din Capitala, pentru a-si exprima solidaritatea cu protestatarii din Turcia, informeaza Mediafax. Ei au afisat mesaje precum Nu cedati si We are capuling too, cu referire la sloganul manifestantilor turci. Oamenii care au dorit sa participe la aceasta actiune, organizata de ActiveWatch - Agentia de Monitorizare a Presei, s-au adunat, in jurul orei 11. 00, in fata Ambasadei Turciei de la Bucuresti, unde au ramas timp .

Principalele televiziuni din Turcia, criticate pentru esecul privind acoperirea protestelor.

Mai multe televiziuni turce fac obiectul unor critici acide in ceea ce priveste acoperirea protestelor care au izbucnit saptamana trecuta in Istanbul si in alte orase din Turcia, scrie Mediafax. Postul CNN-Turk, de exemplu, detinut de miliardarul Aydin Dogan, a ales sa difuzeze un documentar despre pinguini. In timp ce primele confruntari cu autoritatile semanau furie in jur, multe televiziuni turce au refuzat sa-si intrerupa programele obisnuite pentru a difuza informatii despre aceste .

Turcia: Uniunea Europeana face apel la calm

Sefa diplomatiei europene, Catherine Ashton, a solicitat duminica o solutie rapida in Turcia si a cerut atat adversarilor, cat si sustinatorilor premierului Erdogan sa arate retinere, in timp ce tensiunea ramane foarte ridicata in tara, noteaza AFP.

Mai multe persoane au fost ranite in a noua zi de proteste din Turcia: Politia a folosit gaze lacrimogene (VIDEO)

Inca o zi de proteste in Turcia. Peste 5. 000 de manifestanti s-au adunat sambata seara in centrul capitalei Ankara pentru a cere din nou demisia premierului Recep Erdogan. Fortele de ordine au utilizat gaze.

PROTESTELE din TURCIA continua: Mii de persoane asista la un miting in Piata Taksim din ...

Mii de manifestanti au revenit duminica dupa-amiaza in Piata Taksim din Istanbul pentru a asista la un concert si la o reuniune politica, in cea de a zecea zi de mobilizare impotriva premierului Recep Tayyip Erdogan, relateaza Mediafax. La o tribuna ridicata duminica dimineata in centrul pietei se succed discursuri denuntand politica Guvernului si brutalitatile comise de politie, intrerupte de piese muzicale si punctate cu sloganuri ca Tayyip, demisia! sau Guvernul, demisia! scandate de .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2715 seconds )