Libnet.ro
UNICEF

18:45

Turisti evacuati dintr-o pensiune din Azuga, in urma unui incendiu; unitatea ar apartine familiei lui Adrian Nastase

Hotnews Hotnews,
 Turisti evacuati dintr-o pensiune din Azuga, in urma unui incendiu; unitatea ar apartine familiei lui Adrian Nastase

Mai multi turisti au fost evacuati, duminica, dintr-o pensiune din statiunea Azuga care ar apartine familiei fostului premier Adrian Nastase, dupa ce o anexa a unitatii de cazare a fost cuprinsa de un incendiu provocat de un scurtcircuit electric, relateaza News. ro. continuă pe Hotnews

Cabana lui Adrian Nastase din Azuga a luat foc

Cabana lui Adrian Nastase din Azuga a luat foc duminica dimineata. in pensiune erau cazati 13 turisti in momentul in care a izbucnit incendiul. Niciunul dintre acestia nu a fost ranit.

Hunedoara: Doi tineri, retinuti de politie dupa ce au blocat un taxi in trafic, i-au rapit pasagera si au dus-o la o pensiune din Hateg

Doi tineri au fost retinuti de politia Deva, ei fiind acuzati de lipsire de libertate dupa ce au urmarit taxiul in care se afla afla o fata de 22 de ani, l-au blocat in trafic, si au rapit-o pe tanara, ducand-o la o pensiune din Hateg, informeaza un comunicat al Inspectoratului Judetean de Politie Hunedoara.

Dolj: Teava de gaz fisurata in urma unui accident in care au fost implicate doua masini

O teava de gaze a fost fisurata duminica dimineata in localitatea Cosoveni din judetul Dolj, in urma unui accident rutier in care au fost implicate doua masini, iar o persoana a fost ranita, relateaza News. ro. La fata locului se afla echipaje de pompieri, care intervin pentru a preveni producerea unei explozii.

ALERTA in Dolj: Teava de GAZ sparta in urma unui accident rutier. Pericol de INCENDIU! (FOTO)

O teava de gaze a fost fisurata duminica dimineata in localitatea Cosoveni din judetul Dolj, in urma unui accident rutier pe DN 6, in care au fost implicate doua masini, iar o persoana a.

Cine era femeie de 59 de ani, moarta in urma unui accident produs de fiica ei! O multime de tineri o plang

Un accident grav a avut loc vineri seara pe un drum din Buzau. O tanara de 27 de ani a vrut sa efectueze o depasire, dar s-a izbit violent de o alta masina. in urma impactului, mama ei a murit pe lo.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.226 seconds )