Libnet.ro
UNICEF

06:45

Turistii din Barcelona, loviti cu oua de localnicii nemultumiti de aglomeratie

Antena3 Antena3,
Turistii din Barcelona, loviti cu oua de localnicii nemultumiti de aglomeratie

Localnicii din Barcelona au inceput sa arunce cu oua in vizitatori, iar municipalitatea a restrictionat traseul pentru a evita supraaglomerarea centrului istoric. Unii spanioli incep sa vada tur. continuă pe Antena3

Descoperire ingrijoratoare pe plajele din Barcelona. La ce pericole sunt expusi turistii

Plajele din Barcelona s-au transformat intr-un loc favorabil de comercializare ilegala a bauturilor si mancarurilor, unde turistii se expun fara sa stie unor riscuri uriase. Jurnalistii El Pais.

Statul Islamic a revendicat atacul terorist din Barcelona

Gruparea terorista Statul Islamic a revendicat atacul din Barcelona, potrivit agentiei jihadiste de presa Amaq, citata de Sky News. Autorii atacului de la Barcelona sunt soldati ai Statului Islamic.

Bulibaseala si lipsa de profesionalism pentru guvernul Tudose: Informatii contradictorii cu privire la prezenta unor cetateni romani printre victimele atacului terorist din Barcelona

Informatii contradictorii cu privire la prezenta unor cetateni romani printre victimele atacului terorist din Barcelona. Un comunicat de presa al Ministerului Afacerilor Externe anunta joi, in .

Klaus Iohannis condamna cu fermitate atacul terorist din Barcelona

Presedintele Klaus Iohannis a reactionat in privinta atacului produs joi dupa-amiaza in zona La Rambla din Barcelona. Liderul de Cotroceni a scris un mesaj pe contul sau de Twitter in care.

Statul Islamic a revendicat atacul din Barcelona

Statul Islamic a revendicat atacul din Barcelona, conform agentiei de stiri a gruparii.

Presedintele Donald Trump condamna atacul terorist din Barcelona

Presedintele Donald Trump, a declarat joi ca Statele Unite ale Americii sunt pregatite sa ajute autoritatile spaniole, in urma atacului terorist din Barcelona, potrivit Reuters.

Premierul Spaniei: Voi intari securitatea dupa atacul din Barcelona

Premierul Spaniei, Mariano Raroy, a spus joi ca va coordona eforturile pentru a intari securitatea dupa atacul cu duba din Barcelona, in care au murit cel putin 13 persoane, relateaza Reuters.

Sabin Orcan, despre atacul din Barcelona: Spania nu este straina de astfel de incidente. Ca turist nu ai cum sa te aperi

Directorul editorial al ziarului Romania Libera, Sabin Orcan, discuta, la postul de televiziune B1 Tv, despre atentatul din Barcelona, produs, joi dipa-amiaza, cand o furgoneta a intrat in pietonii aflati in zona turistica La Rambla.

FOTO. Ce stim despre barbatul care ar fi inchiriat furgoneta cu care s-a produs atacul din Barcelona

Furgoneta folosita in atacul din zona turistica La Rambla din Barcelona ar fi fost inchiriata de Driss Oukabir, in oraselul Santa Perpetua de la Mogada. Informatia a fost furnizata de autoritati.

Dana Grecu, dupa ce a vazut imaginile neblurate cu tragedia din Barcelona: Sunt pur si simplu socante. E un carnagiu urias!

O furgoneta a intrat in multime, joi dupa-amiaza, in zona turistica Ramblas din Barcelona. Cel putin doua persoane au murit, iar alte aproximativ 20 au fost grav ranite. Dana Grecu a vazut.

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2281 seconds )