Libnet.ro
UNICEF

17:00

Presedintele Donald Trump condamna atacul terorist din Barcelona

Hotnews Hotnews,
 Presedintele Donald Trump condamna atacul terorist din Barcelona

Presedintele Donald Trump, a declarat joi ca Statele Unite ale Americii sunt pregatite sa ajute autoritatile spaniole, in urma atacului terorist din Barcelona, potrivit Reuters. continuă pe Hotnews

Klaus Iohannis condamna cu fermitate atacul terorist din Barcelona

Presedintele Klaus Iohannis a reactionat in privinta atacului produs joi dupa-amiaza in zona La Rambla din Barcelona. Liderul de Cotroceni a scris un mesaj pe contul sau de Twitter in care.

Statul Islamic a revendicat atacul terorist din Barcelona

Gruparea terorista Statul Islamic a revendicat atacul din Barcelona, potrivit agentiei jihadiste de presa Amaq, citata de Sky News. Autorii atacului de la Barcelona sunt soldati ai Statului Islamic.

Klaus Iohannis a condamnat, pe Twitter, atacul terorist din Spania

Presedintele Klaus Iohannis a condamnat, pe Twitter, atacul terorist din Spania si a transmis condoleante famiilor victimelor. Condamn cu fermitate atacul terorist din Barcelona. Condoleantele mele pentru.

Iohannis: Condamn ferm atacul terorist din Barcelona. imi exprim condoleantele pentru familiile victimelor

Presedintele Klaus Iohannis a condamnat, pe Twitter, atacul terorist din Spania si a transmis condoleante famiilor victimelor.

Bulibaseala si lipsa de profesionalism pentru guvernul Tudose: Informatii contradictorii cu privire la prezenta unor cetateni romani printre victimele atacului terorist din Barcelona

Informatii contradictorii cu privire la prezenta unor cetateni romani printre victimele atacului terorist din Barcelona. Un comunicat de presa al Ministerului Afacerilor Externe anunta joi, in .

VIDEO SUA: Donald Trump condamna explicit militantii ce sustin suprematia rasei albe, dupa polemica izbucnita in urma violentelor de la Charlottesville

Presedintele american Donald Trump a condamnat direct militantii care sustin suprematia rasei albe si neonazistii, intr-o conferinta de presa organizata la Casa Alba luni dupa-amiaza, dupa doua zile de controverse aprinse dupa violentele de la Charlottesville, relateaza CNN.

Subiectele zilei:Surpriza UE pentru Romania. Cati refugiati au fost trimisi in tara noastra, in baza cotelor obligatorii;Presedintele Donald Trump, criticat dur de opozanti si de aliati;Marturie din Charlottesvile: Orasul meu arata ca o zona de razboi

Cine i s-ar alatura lui Trump intr-un eventual razboi?Retorica dintre Washington si Phenian ia amploare si, ca atare, pericolul unui razboi devine tot mai acut. Un razboi care ar putea obliga la. Cum poti ajunge vinovat fara vina intr-un accident rutier grav. Soferul care a provocat tragedia poate scapa nepedepsit. Conducerea pe drumurile publice reprezinta una dintre cele mai mari responsabilitati, iar.

Presa spaniola: Unul dintre autorii atentatului terorist din Barcelona ar fi fost ucis intr-un schimb de focuri(FOTO)

20Barbatul care a fost ucis ar fi cel care a scapat de un control al politiei de pe strada Diagonal, din apropiere de La Rambla. El fugea de oamenii legii intr-un automobil Ford Focus alb si a.

VIDEO Donald Trump condamna explicit militantii care sustin suprematia rasei albe, dupa polemica legata de evenimentele de la Charlottesville

Presedintele american Donald Trump a condamnat direct militantii care sustin suprematia rasei albe si neonazistii, intr-o conferinta de presa organizata la Casa Alba luni dupa-amiaza, dupa doua zile de controverse aprinse provocate de violentele de la Charlottesville, relateaza CNN.

Donald Trump insista furios ca ambele parti sunt de vina pentru violentele din Charlottesville, Virginia

Presedintele Donald Trump a insistat, in cadrul unei conferinte de presa tensionata, ca atat gruparile de extrema dreapta cat si cele de stanga se fac vinovate pentru violentele ce au urmat marsului organizat de grupari extremist-rasiale, militante pentru suprematiei albe in localitatea Charlottesville, Virginia.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2216 seconds )