Libnet.ro
UNICEF

13:30

Turistii romani aleg din ce in ce mai mult destinatiile calde pentru sarbatori

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Turistii romani aleg din ce in ce mai mult destinatiile calde pentru sarbatori

Turistii romani care vor sa petreaca Revelionul in afara tarii aleg din ce in ce mai mult destinatiile calde precum Maldive, Thailanda, Zanzibar, Dubai, Republica Dominicana, Mexic sau Egipt, se arata intr-un comunicat remis Redactiei noastre. continuă pe Ziarul Bursa

S-a decis oficial! Mai multe zile libere de Sarbatori. Ce categoria de angajati vor sta mai mult acasa

Bugetarii au parte de zile libere in plus! Executivul a anuntat care sunt acelea in sedinta de Guvern din cursul zilei de vineri. Cum se va face recuperea lor si cand se vor relaxa romanii? Mai multe zile libere de Sarbatori Bugetarii au primit de curand o veste extraordinara! Executivul a anuntat, in cursul zilei .

Ilie Nastase si sfatul pentru Simona Halep: Sa se concentreze mai mult pe turneele de Grand Slam

Fost lider mondial, Ilie Nastase a discutat despre situatia in care se gaseste tenisul romanesc, acesta fiind de parere, printre altele, ca Simona Halep ar trebui sa se concentreze mai mult pe turneele de Grand Slam.

Cat ii costa Craciunul pe romani: sarbatorile sunt mai scumpe ca niciodata, cu o exceptie

Mai sunt doar cateva zile pana la Craciun, iar un val semnificativ de cheltuieli este inevitabil. Din pacate, chiar si daca te rezumi la achizitii de baza, aproape toate sunt mai scumpe.

Femeile cheltuie mai mult decat barbatii pe experientele-cadou de Craciun

Femeile cumpara de cadouri cu 13-15% mai scumpe decat cele cumparate de barbati, conform datelor Co.

Premierul Orban: in domeniul educatiei, reformele au fost facute mai mult asa, de suprafata. in primul rand trebuie sa investim in cadrele didactice

In educatie s-au facut doar reforme de suprafata in ultimii ani si ste nevoie de investitii in cadrele didactice si de atragerea celor mai buni absolventi de universitati catre sistemul de.

CASS 2020: Din ianuarie, cei fara venituri vor plati mai mult daca vor sa se asigure optional la sanatate

Ca urmare a cresterii salariului minim brut de la 1 ianuarie, va creste automat si suma de bani pe care ar trebui sa o plateasca la Fisc persoanele fara venituri care vor sa se asigure de bunavoie la sanatate, scrie avocat. net. Concret, asigurarea anuala voluntara reprezinta 10% din sase salarii minime brute. Cum salariul va creste la 2. 230 de lei rezulta ca si valoarea de plata pentru asigurarea voluntara va creste automat.

Ce afaceri isi cresc cel mai mult vanzarile in perioada Craciunului

Piata bunurilor de larg consum va inregistra, in acest an, un avans de peste 12%, evolutie stimulata de cresterea cererii, urmare a majorarii salariilor si pensiilor, si, nu in ultimul rand, de avansul preturilor, arata o analiza Frames. Sezonul de shopping de Craciun va impulsiona semnificativ rezultatele din intreg comertul romanesc, de la sectorul alimentar la bunurile de folosinta indelungata.

Buget 2020 Multe ministere au bugete diminuate in 2020. Cine va primi mai mult si cine mai putin

Ministerul Finantelor Publice MFP) a publicat bugetul pe 2020 care vine cu cateva surprize. Multe ministere vor primi mai putin bani decat au avut in 2019. Mai jos am luat in considerare alocarea de la buget, nu si veniturile proprii.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2071 seconds )