Libnet.ro
UNICEF

17:45

Turistii romani, pe litoralul bulgaresc pana la finalul lunii septembrie

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Turistii romani, pe litoralul bulgaresc pana la finalul lunii septembrie

Foarte multi romani continua sa rezerve vacante pe litoralul bulgaresc pana la finalul lunii septembrie. Astfel, sezonul estival din Bulgaria se va prelungi pana la finalul lunii septembrie, iar hotelierii bulgari observa un trend crescator in rezervarea vacantelor in prima luna de toamna. Mai mult, lantul hotelier HVD din Bulgaria anunta ca peste 50% din rezervarile de vacanta efectuate in luna septembrie au fost facute de turisti romani, conform unui comunicat de presa al Travel Communication Romania. continuă pe Ziarul Bursa

Turistii romani, pe litralul bulgaresc pana la finalul lunii septembrie

Foarte multi romani continua sa rezerve vacante pe litoralul bulgaresc pana la finalul lunii septembrie. Astfel, sezonul estival din Bulgaria se va prelungi pana la finalul lunii septembrie, iar hotelierii bulgari observa un trend crescator in rezervarea vacantelor in prima luna de toamna. Mai mult, lantul hotelier HVD din Bulgaria anunta ca peste 50% din rezervarile de vacanta efectuate in luna septembrie au fost facute de turisti romani, conform unui comunicat de presa al Travel Communication Romania.

Romanii salveaza litoralul bulgaresc. Reduceri mari pentru o vacanta in septembrie in Bulgaria

Bulgaria ramane principala destinatie externa accesibila romanilor si, dupa ce weekend-ul 28-30 august a fost varf de sezon, sezonul estival va continua si in luna septembrie.

Tudorache despre spitalul cu peste 1000 de paturi care se va construi pe Soseaua Bucuresti-Targoviste si spotul publicitar din care se intelegea ca este gata: Licitatia se termina la finalul lunii Realizat nu inseamna construit

Licitatia pentru construirea spitalului cu peste 1000 de paturi pe care Primaria Sectorului 1 doreste sa-l faca pe Soseaua Bucuresti Targoviste se va finaliza la finalul lunii septembrie, a declarat Daniel Tudorache, primarul Sectorului 1, intr-un interviu acordat HotNews. ro. in 2018, primarul declara ca lucrarile vor incepe in 2019. in legatura cu spotul publicitar din care reiesea sa spitalul ar fi gata desi lucrarile nici nu au inceput, spot interzis de CNA fiindca este o minciuna, primarul spune ca realizat, nu inseamna construit.

Un test rapid pentru COVID-19, cu rezultat in 15 minute, ar putea fi lansat la sfarsitul lunii septembrie

La finalul lunii septembrie ar putea fi lansat un test rapid de depistare a infectiei cu noul coronavirus, al carui rezultat apare in doar 15 minute. Anuntul a fost facut marti, de reprezentantii grupului.

LA FINALUL LUNII AUGUST FATA DE SFARSITUL LUI IULIE Rezervele valutare la BNR au scazut la 35,768 miliarde euro

Rezervele valutare la Banca Nationala a Romaniei se situau la nivelul de 35,768 miliarde euro, la finalul lunii trecute, fata de 36,249 miliarde euro la 31 iulie 2020, a anuntat Banca Nationala a Romaniei BNR).

Grupul farmaceutic elvetian Roche va lansa la sfarsitul lunii septembrie un test rapid pentru coronavirus

Grupul farmaceutic elvetian Roche a anuntat marti lansarea, la sfarsitul lunii septembrie, a unui test de depistare a noului coronavirus, care va da rezultatele in 15 minute, relateaza AFP.

Grupul farmaceutic Roche va lansa la sfarsitul lunii septembrie un test rapid pentru coronavirus

Grupul farmaceutic elvetian Roche a anuntat marti lansarea, la sfarsitul lunii septembrie, a unui test de depistare a noului coronavirus, care va da rezultatele in 15 minute, relateaza AFP.

New York City amana deschiderea scolilor pana pe 21 septembrie. Se cer masuri mai stricte impotriva COVID-19

New York City, cel mai populat oras din Statele Unite, amana reluarea cursurilor in clase cu 11 zile, pana pe 21 septembrie, dupa ce sindicatele au cerut masuri de siguranta mai stricte legate de COVID-19, a an.

New York City amana deschiderea scolilor cu 11 zile, pana pe 21 septembrie

Sistemul public de educatie din New York City, cel mai mare din Statele Unite, va amana inceperea cursurilor in clase cu 11 zile, pana pe 21 septembrie, potrivit unui acord cu sindicatele care au cerut masuri de siguranta mai stricte legate de Covid-19, a anuntat marti primarul Bill de Blasio, citat de Reuters.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2127 seconds )