Libnet.ro
UNICEF

19:16

Turistii straini, nemultumiti de faptul ca muzeele din Romania sunt inchise in timpul sarbatorilor

B1 B1,
Turistii straini, nemultumiti de faptul ca muzeele din Romania sunt inchise in timpul sarbatorilor

Agentiile de turism romanesti cat si birourile romanesti de turism din strainatate au adunat mai multe reclamatii din partea turistilor straini, nemultumiti ca au gasit muzeele inchise in timpul. continuă pe B1

Asa vrem sa atragem turisti? Vizitatorii straini, nemultumiti ca muzeele au fost inchise de Paste

Multi dintre turistii straini care viziteaza Romania de Paste si de Craciun sunt nemultumiti ca muzeele sunt inchise in aceasta perioada, iar unii dintre ei fac, din acest motiv, reclamatii catre agentiile prin care au venit sau catre birourile.

Turistii straini se plang ca muzeele ii intampina cu lacate pe usa

Turistii straini care viziteaza Romania de sarbatori s-au declarat nemultumiti de faptul ca muzeele sunt inchise, iar unii dintre ei fac, din acest motiv, reclamatii catre agentiile prin care au venit sau catre birourile romanesti de turism din strainatate.

Turistii fug de cea mai ieftina asigurare din Romania

Doar o mica parte dintre persoanele care isi cumpara bilet de avion din Romania opteaza si pentru o asigurare de calatorie, in ciuda faptului ca acest produs, care acopera riscuri importante, costa doar cativa euro.

Uniunea Editorilor din Romania: Cifrele de afaceri cerute firmelor care vor sa participe la licitatia pentru manualele digitale scot din joc 90% din edituri. Vom cere Ministerului Educatiei sa revina asupra documentatiei

Firmele care vor sa participe la licitatia pentru manualele digitale trebuie sa aiba o cifra medie de afaceri pe ultimii trei ani de minimum 11 milioane de RON, daca doresc sa realizeze manualul de Comunicare in limba romana pentru clasa I, se arata in documentatia publicata in SEAP. Mai bine de 90% din edituri sunt scoase din joc in acest fel, a declarat astazi Claudiu Istrate, directorul executiv al Uniunii Editorilor din Romania. Acesta a anuntat ca Uniunea va cere Ministerului Educatiei sa revina asupra documentatiei, prin clarificari si prin contestatii, iar daca aceste lucruri nu se intampla, ne vom adresa justitiei.

Din dragoste de viata. Mariuca a batut sistemul medical gaunos din Romania

In iunie 2010, parintii Mariucai au observat ca micuta lor nu isi mai putea tine echilibrul. Medicii din Romania i-au recomandat mamei sa o duca pe fetita la mare, pentru o cura cu soare. Disperata ca.

Bucharest Wheels Arena 2014, SINGURUL festival auto-moto si sporturi extreme din ROMANIA

Intre 13 si 15 iunie 2014, in Centrul Expozitional Romexpo Bucuresti, se va desfasura cea de a III-a editie a SINGURULUI festival auto-moto si sporturi extreme din ROMANIA - Bucharest Wheels Arena.

Investitie de 74,3 milioane euro pentru arii contaminate cu petrol din Romania

Comisia Europeana a aprobat o investi and tie de 74,3 milioane de euro in cadrul Fondului European de Dezvoltare Regionala, pentru cura and tarea mai multor arii contaminate cu produse petroliere din diferite jude and te ale Romaniei, potrivit unui raport al Comisiei Europene remis redactiei.

Bank of Cyprus vrea sa iasa din Romania

Bank of Cyprus are in vedere sa paraseasca tara noastra, potrivit lui Nicolae Cinteza, directorul Directiei Supraveghere din cadrul Bancii Nationale a Romaniei BNR), care ne-a precizat ca a avut o intalnire recenta cu directorul general al grupului financiar cipriot, John Hourican.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 19:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2374 seconds )