Libnet.ro
UNICEF

21:45

Turistii fug de cea mai ieftina asigurare din Romania

România Liberă România Liberă,
Turistii fug de cea mai ieftina asigurare din Romania

Doar o mica parte dintre persoanele care isi cumpara bilet de avion din Romania opteaza si pentru o asigurare de calatorie, in ciuda faptului ca acest produs, care acopera riscuri importante, costa doar cativa euro. continuă pe România Liberă

Povestea de suflet: Cea mai bogata familie din Biserica

Aveam 14 ani, sora mea cea mica avea 12, iar cea mare 16. Traiam intr-o casuta mica impreuna cu mama noastra. Tata murise in urma cu 5 ani, lasand-o pe mama singura cu 7 copii. Iar noi am invatat de.

Incepe constructia Kingdom Tower din Arabia Saudita, cea mai inalta cladire din lume

Orasul Jeddah din Arabia Saudita va gazdui constructia celei mai inalte cladiri din lume, de peste 1. 000 m si cu 200 de etaje, lucrare al carei cost este evaluat la 1,2 miliarde de dolari.

FOTO O bucata din craniul Sfantului Gheorghe, adapostita de cea mai importanta manastire sarbeasca din Romania

Manastirea Sf. Gheorghe din satul Manastirea, de langa Birda judetul Timis), adaposteste un fragment din craniul Sfantului Gheorghe si o bucata din lantul cu care a fost legat Sfantul Apostol Petru.

Audrey Hepburn, cea mai frumoasa femeie din ultimii 50 de ani

Actrita britanica Audrey Hepburn a ocupat prima pozitie intr-un top al celor mai frumoase femei din ultimii 50 de ani, urmata de printesa Diana si actrita americana Grace Kelly.

Romanii raman comunitatea cea mai numeroasa de imigranti din Spania

Romanii raman comunitatea de imigranti cea mai numeroasa din Spania, cu 795. 000 de membri, desi numarul acestora a scazut cu 8,5%, pe fondul declinului general al populatiei spaniole. La 1 ianuarie 2014,.

Business report: Francize 2014: Care sunt afacerile cele mai fierbinti in 2014; Se deschide cea mai mare berarie din tara si regiune; Cine este de vina pentru datoriile bugetare: insolventa sau haosul Fiscului?

Care sunt cele mai poluante termocentrale ale Romaniei. Printre termocentralele care polueaza cel mai mult din tara se numara CET-ul din Oradea, complexurile energetice din Oltenia si Valea Jiului, CET Govora. Locul unde carburantul costa sub 3 lei litrul! La gaz petrol lichefiat GPL), unul dintre carburantii utilizati in principal de soferii de taxi, pretul a ramas nemodificat. Mai mult.

Un moldovean risca pana la cinci ani de inchisoare pentru tentativa de spargere a unui bancomat de la cea mai mare banca din Rusia

Procuratura Taganka din Moscova a trimis in instanta dosarul deschis pe numele cetateanului moldovean Adrian Scutelniciuc, care a fost prins in flagrant in timp ce incerca sa deschida cu surubelnita un bancomat.

Actrita Audrey Hepburn, prima pozitie intr-un top al celor mai frumoase femei din ultimii 50 de ani

Actrita Audrey Hepburn a fost aleasa drept cea mai frumoasa femeie din ultimii 50 de ani, potrivit unui sondaj facut in Marea Britanie, pe pozitia secunda clasandu-se printesa Diana, urmata de actrita Grace.

ARABII vor sa intre in ISTORIE. Se apuca de constructia celei mai inalte cladiri din lume, care va avea 1 KILOMETRU lungime

Constructia la cea mai inalta cladire din lume, un zgarie-nor proiectat sa aiba un kilometru, va incepe saptamana viitoare in orasul Jeddah din Arabia Saudita. Cladirea, care va necesita peste 500. 000 de .

VIDEO Cea mai mare incarcatura transportata pe soselele din Romania

Desfasurare impresionanta de forte si trafic bulversat, marti dimineata, in judetul Buzau, din cauza unui convoi agabaritic. Un utilaj gigantic, fabricat de o societate din Buzau pentru rafinaria Petrobrazi, a traversat zona industriala a orasului in drum spre Ploiesti. O astfel de incarcatura, cu o lungime de 55 de metri si o greutate de peste 400 de tone, nu a mai circulat pana acum pe strazile din Romania.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2176 seconds )