Libnet.ro
UNICEF

01:05

Turneul Campioanelor: Caroline Wozniacki, victorie categorica cu Elina Svitolina (6-2, 6-0)

Hotnews Hotnews,
 Turneul Campioanelor: Caroline Wozniacki, victorie categorica cu Elina Svitolina (6-2, 6-0)

Caroline Wozniacki 6 WTA) a pierdut doar doua game-uri in meciul cu Elina Svitolina 4 WTA), daneza castigand categoric, scor 6-2, 6-0, in partida de debut de la Turneul Campioanelor. In urma acestui rezultat, Simona Halep stie numele urmatoarei adversare de la Singapore: Wozniacki. continuă pe Hotnews

Turneul Campioanelor: Garbine Muguruza, victorie in doua seturi cu Jelena Ostapenko

Aflata pentru a treia oara la Turneul Campioanelor, spaniola Garbine Muguruza 2 WTA) a debutat cu victorie in Grupa Alba a competitiei, scor 6-3, 6-4 in fata letonei Jelena Ostapenko campioana de la Roland Garros), cap de serie numarul sapte. Muguruza s-a aflat in permanenta la conducere, letona reusind sa ii puna probleme castigatoarei de la Wimbledon doar pe finalul setului secund, cand a revenit de la 1-5 la 4-5. Jucatoarea din Spania a fructificat a treia minge de meci si si-a adjudecat victoria dupa o ora si 25 de minute de joc, ceea ce a facut-o pe Ostapenko sa arunce racheta la finalul partidei.

Simona Halep, inainte de Turneul Campioanelor: Oricine poate termina pe primul loc in acest an. Nimeni nu mai domina asa cum a facut-o Serena Williams

Aflata pentru al patrulea an consecutiv la Turneul Campioanelor 22-29 octombrie), Simona Halep a explicat, intr-o conferinta de presa, ce inseamna sa inceapa competitia de la Singapore din postura de lider mondial si cat este de important sa se mentina pe aceasta pozitie. Simona a mai vorbit despre meciul cu Jelena Ostapenko din cadrul turneului de la Beijing cand a devenit numarul 1 WTA), dar si despre prima adversara de la Turneul Campioanelor, Caroline Garcia.

Turneul Campioanelor: Simona Halep, in Grupa Rosie alaturi de Elina Svitolina, Caroline Wozniacki si Caroline Garcia

Vineri a avut loc, la Singapore, tragerea la sorti a grupelor pentru Turneul Campioanelor. Simona Halep 1 WTA si principala favorita a competitiei) face parte din Grupa Rosie, alaturi de Elina Svitolina, Caroline Wozniacki si Caroline Garcia.

Turneul Campioanelor. Wozniacki a distrus-o pe Svitolina

Jucatoarea daneza de tenis Caroline Wozniacki a invins-o categoric pe ucraineanca Elina Svitolina, 6-2, 6-0, luni, la debutul lor in Grupa Rosie a Turneului Campioanelor de la Singapore. Caroline.

Wozniacki o spulbera pe Svitolina in grupa lui Halep

Daneza Caroline Wozniacki s-a impus de o maniera categorica in fata Elinei Svitolina, luni, intr-un meci din Grupa Rosie la Turneul Campioanelor.

Turneul Campioanelor: Simona Halep vs Caroline Garcia, de la ora 14:30 (Programul zilei)

Simona Halep debuteaza luni la Turneul Campionilor, competitie unde s-a calificat pentru al patrulea an consecutiv. Cap de serie numarul unu, Simona o intalneste pe Caroline Garcia favorita 8), sportiva care a invins-o recent in finala turneului de la Beijing. Meciul va fi in direct pe Digisport 2 si LiveText pe HotNews. ro de la ora 14:30. In cea de-a doua intalnire a zilei se vor duela Elina Svitolina si Caroline Wozniacki.

WTA Singapore. La ce ora joaca Simona Halep in Turneul Campioanelor

Simona Halep va participa la Turneul Campioanelor, alaturi de Garbine Muguruza Spania), Karolina Pliskova Cehia), Elina Svitolina Ucraina), Venus Williams SUA), Caroline Wozniacki Danemarca), Jelena Ostapenko.

Turneul Campioanelor LIVE text. Simona Halep, grupa usoara la Singapore

Simona Halep va participa la Turneul Campioanelor, alaturi de Garbine Muguruza Spania), Karolina Pliskova Cehia), Elina Svitolina Ucraina), Venus Williams SUA), Caroline Wozniacki Danemarca), Jelena Ostapenko.

Turneul Campioanelor: Karolina Pliskova, debut cu o victorie categorica la competitia de la Singapore (6-2, 6-2 cu Venus Williams)

Karolina Pliskova a treia favorita) a castigat primul duel de la Turneul Campioanelor, contand pentru Grupa Alba a competitiei de la Singapore, scor 6-2, 6-2 cu Venus Williams SUA), cap de serie numarul 5.

LIVE VIDEO si TEXT Simona Halep - Caroline Garcia, la Turneul Campioanelor, de la Singapore

Simona Halep o intalneste pe Caroline Garcia, in primul meci din Grupa Rosie, de la Turneul Campioanelor, care are loc la Singapore.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,254 seconds )