Libnet.ro
UNICEF

17:30

Turneul Campionilor: Stefanos Tsitsipas, calificat in semifinale

România Liberă România Liberă,
Turneul Campionilor: Stefanos Tsitsipas, calificat in semifinale

Grecul Stefanos Tsitsipas a acces in semifinalele Turneului Campionilor, dupa ce l-a invins fara pro. continuă pe România Liberă

Turneul Campionilor: Stefanos Tsitsipas s-a calificat in semifinale Victorie categorica in fata lui Alexander Zverev

Stefanos Tsitsipas s-a calificat in semifinalele Turneului Campionilor, dupa ce l-a invins in doua seturi pe Alexander Zverev, scor 6-3, 6-2. Grecul, aflat la prima participare, este singurul jucator care inca nu a pierdut vreun set la competitia din Londra, dupa doua meciuri disputate.

Stefanos Tsitsipas, prima victorie in fata lui Daniil Medvedev

Grecul Stefanos Tsitsipas a debutat cu dreptul la Turneul Campionilor de la Londra.

Polemica la Turneul Campionilor. Alexander Zverev acuzat ca a folosit telefonul mobil in timpul meciului cu Stefanos Tsitsipas

Jucatorul german Alexander Zverev se afla in mijlocul unei polemici, dupa ce a fost acuzat ca ar fi folosit telefonul mobil in timpul meciului cu Stefanos Tsitsipas de miercuri seara.

Turneul Campionilor: Momentul adevarului pentru Rafael Nadal; Tsitsipas vs Zverev, duelul noii generatii

Dupa o evolutie stearsa contra lui Alexander Zverev, Rafael Nadal se afla in fata unui meci decisiv cu Daniil Medvedev, rusul care i-a dat atatea batai de cap in finala de la US Open. in cealalta partida a zilei, Stefanos Tsitsipas si Alexander Zverev se dueleaza intr-o partida a noii generatii.

Dominic Thiem, primul calificat in semifinale la Turneul Campionilor

Jucatorul austriac Dominic Thiem a obtinut, marti seara, calificarea in careul de asi la Turneul Campionilor de la Londra.

Turneul Campionilor: Dominic Thiem, in semifinale dupa ce l-a invins pe Novak Djokovic - Meci intens, decis la tiebreak

Venit dupa o victorie in fata lui Roger Federer, Dominic Thiem a facut inca un meci extraordinar, l-a invins in trei seturi pe Novak Djokovic: 5)6-7, 6-3, 7-65), si s-a calificat in semifinalele Turneului Campionilor. Partida disputata in O2 Arena Londra) a durat doua ore si 50 de minute. De cealalta parte, Nole si Fedex se vor duela pentru a 49-a oara pentru a decide al doilea jucator care trece de Grupa Bjorn Borg.

Turneul Campionilor: Roger Federer, in semifinale dupa o victorie in doua seturi cu Novak Djokovic

Roger Federer 3 ATP) si-a asigurat prezenta in semifinalele Turneului Campionilor pentru a 16-a oara in cariera. Campionul elvetian a avut un plan bine pus la punct si a obtinut o victorie clara in fata lui Novak Djokovic 2 ATP), care nu s-a ridicat la nivelul asteptat. A fost 6-4, 6-3 pentru Federer, dupa o ora si 14 minute de joc.

Roger Federer bifeaza prima victorie la Turneul Campionilor

Jucatorul elvetian Roger Federer ramane cu sanse reale in lupta pentru calificarea in semifinale la Turneul Campionilor de la Londra.

Turneul Campionilor: Matteo Berrettini si victoria de palmares - Dominic Thiem si oboseala acumulata

Eliminat de la Turneul Campionilor in urma cu doua zile, Matteo Berrettini a obtinut o victorie de palmares contra lui Dominic Thiem. Italianul a servit foarte bine, a profitat din plin de oboseala acumulata de austriac si a castigat meritat o partida care a avut doua seturi, scor 7-63), 6-3.

Rafael Nadal sparge gheata la Turneul Campionilor

Jucatorul spaniol Rafael Nadal a obtinut, miercuri, prima victorie in Grupa Andre Agassi de la Turneul Campionilor gazduit de Londra.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2222 seconds )