Libnet.ro
UNICEF

22:45

Turneul de la Indian Wells, anulat din cauza coronavirusului

România Liberă România Liberă,
Turneul de la Indian Wells, anulat din cauza coronavirusului

Turneul de tenis de la Indian Wells Statele Unite), unul dintre cele mai importante din circuitele . continuă pe România Liberă

Festivalul SXSW de tehnologie, muzica si film a fost anulat din cauza coronavirusului

Festivalul de muzica, tehnologie si film South by Southwest din Austin, Texas, a fost anulat, adaugandu-se unei liste din ce in ce mai mari de evenimente suspendate in intreaga lume din cauza ingrijorarilor cu privire la raspandirea epidemiei de coronavirus, anunta Mediafax, citand Reuters.

Stirea zilei in tenis: Turneul de la Indian Wells a fost anulat din cauza coronavirusului

Se actualizeaza.

Stirea zilei in tenis: Turneul de la Indian Wells a fost anulat din cauza coronavirusului

Considerat de multi drept al cincilea turneu de Grand Slam, Indian Wells-ul nu-si va mai deschide portile la editia din 2020, anuntul fiind facut de organizatori in noaptea de duminica spre luni. Este o lovitura importanta data de coronavirus tenisului mondial, competitia Masters la ATP si Premier Mandatory la WTA fiind anulata.

CORONAVIRUS |Turneul de tenis de la Indian Wells, ANULAT

Turneul de tenis de la Indian Wells, editia 2020, a fost anulat din cauza riscurilor pe care le presupune virusul din China. Decizia a fost luata de organizatorii BNP Paribas Open in noaptea de duminica spre.

Masuri extreme luate peste tot in lume din cauza coronavirusului

Masuri extreme luate peste tot in lume din cauza coronavirusului. Spania a luat decizia de a suspenda cursurile pentru orice forma de invatamant.

Noi instructiuni pentru postasi la livrarea pensiilor si a corespondentei catre persoane izolate din cauza coronavirusului: Sa pastreze o distanta mai mare de 2 metri

Postasii au primit vineri, 6 martie, noi recomandari de la Ministerul Sanatatii cu privire la masurile de protectie necesare in cazul livrarii pensiilor si a corespondentei catre persoanele izolate la domiciliu din cauza coronavirusului. Astfel, pe langa echipamentul minim de protectie, constand in masti, ochelari de protectie, manusi si un dezinfectant pentru maini, postasii trebuie sa pastreze o distanta mai mare de 2 metri fata de persoana izolata, a anuntat compania nationala de servicii postale.

BREAKING NEWS Turneul de tenis de la Indian Wells a fost anulat din cauza Coronavirusului

Turneul de la Indian Wells, cotat drept cel mai mare turneu de tenis dupa cele patru Grand Slam-uri, a fost anulat, dupa ce autoritatile americane au decretat urgenta de sanatate publica in zona Coachella Valley, ca urmare a confirmarii unui caz local de infectare cu Coronavirus, in noaptea de duminica spre luni.

Anunt alarmant in Italia: 463 de morti din cauza coronavirusului

Anunt alarmant din Italia. Potrivit autoritatilor, 463 de oameni au decedat din cauza infectiei cu coronavirus.

Fotbal: Strasbourg vs PSG, primul meci din Ligue 1 amanat din cauza coronavirusului

Meciul dintre Strasbourg si PSG, programat sambata, de la ora 18:30, in cadrul etapei a 28-a din Ligue 1, a fost amanat din cauza riscului de raspandire a coronavirusului, a anuntat Liga Profesionista de Fotbal din Franta, potrivit AFP.

Ce vor face patronii daca angajatii nu mai vin la munca din cauza coronavirusului

Patronii trebuie se se pregateasca temeinic pentru situatiile in care angajatii lor nu mai pot veni la serviciu din cauza coronavirusului, fie ca sunt in carantina sau izolare sau, pur si simplu, s-au luat astfel de masuri preventive.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2429 seconds )