Libnet.ro
UNICEF

05:45

Turneul International Champions Cup 2020, amanat din cauza coronavirusului

Hotnews Hotnews,
 Turneul International Champions Cup 2020, amanat din cauza coronavirusului

Turneul International Champions Cup programat sa aiba loc in Asia in vara anului 2020 a fost anulat din cauza virusului COVID-19, scrie BBC News. Aceasta competitie cu meciuri amicale are loc in fiecare vara, in pauza dintre sezoane. continuă pe Hotnews

Derby-ul Juventus vs Inter, amanat din cauza coronavirusului Alte patru meciuri din Serie A nu se vor disputa

Derby-ul Juventus vs Inter, programat duminica, a fost amanat pentru luna mai, din cauza epidemiei de coronavirus, informeaza Gazzetta dello Sport. Initial, derby dItalia trebuia sa se joace fara spectatori.

MotoGP: Marele Premiu al Thailandei, anulat din cauza coronavirusului

Marele Premiu al Thailandei la motociclism viteza, prevazut pe 22 martie, a fost amanat din cauza ep.

Muzeul Luvru si-a inchis portile duminica, din cauza coronavirsului

Muzeul Luvru, cel mai vizitat muzeu din lume, este inchis duminica, angajatii invocand dreptul lor de a opri munca din cauza epidemiei cu noul coronavirus, a anuntat conducerea institutiei, relateaza AFP.

Primul decesin SUA din cauza coronavirusului. in Italia s-a ajuns la 29 de morti

Oficialii din statul american Washington au anuntat, sambata, ca o persoana a murit din cauza coronavirusului. Acesta este primul deces cauzat de Covid-19 in SUA.

Facebook si Microsoft isi anuleaza evenimentele, din cauza coronavirusului

Facebook a anuntat joi ca isi va anula conferinta anuala destinata dezvoltatorilor, iar Microsoft i-a urmat exemplul retragandu-se de la o conferinta de gaming programata pentru luna viitoare, din cauza ingrijorarii provocate de epidemia de coronavirus, relateaza Reuters.

Scandal urias din cauza sopranei Felicia Filip. Ce acuzatii dure i se aduc

Felicia Filip este recunoscuta ca una din cela mai mari soprane ale scenei lirice romanesti, dar si ca promotoarea si managerul institutiei Opera Comica pentru Copii. De curand, insa, a intrat in vizorul iubitorilor de caini si s-a trezit intr-un adevarat scandal mediatic. Scandal urias din cauza sopranei Felicia Filip Felicia Filip a fost acuzata .

DIN CAUZA EPIDEMIEI DE CORONAVIRUS: Turismul din UE pierde un miliard de euro pe luna

Sectorul turistic din Uniunea Europeana UE) a pierdut aproape doua milioane de innoptari de la inceputul lunii ianuarie din cauza absentei chinezilor, iar aceasta presupune un cost de un miliard de euro pe luna, a declarat, luni, comisarul european pentru piata interna, Thierry Breton, citat de EFE.

CORONAVIRUS |Elvetia isi suspenda Caampionatul de fotbal din cauza epidemiei

Liga de fotbal din Elvetia a decis suspendare, pana la 23 martie, a Campionatului de fotbal din cauza epidemiei de coronavirus, informeaza business-standard. com. Hotararea a fost luata de liderii celor 20 de.

CORONAVIRUS |Elvetia isi suspenda Campionatul de fotbal din cauza epidemiei

Liga de fotbal din Elvetia a decis suspendare, pana la 23 martie, a Campionatului de fotbal din cauza epidemiei de coronavirus, informeaza business-standard. com. Hotararea a fost luata de liderii celor 20 de.

Care sunt efectele asupra plamanilor din cauza poluarii din Bucuresti. Ce dificultati vor simti pacientii cu boli pulmonare cronice

Beatrice Mahler, managerul Institutui Marius Nasta, a intervenit in direct la Antena 3, unde a vorbit despre efectele asupra plamanilor din cauza poluarii din Bucuresti, atat pe termen lung, cat si pe termen scurt.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2221 seconds )