Libnet.ro
UNICEF

07:30

Turnul din Pisa s-a redresat usor dupa lucrarile de restaurare

Adevărul Adevărul,
Turnul din Pisa s-a redresat usor dupa lucrarile de restaurare

Celebrul Turn din Pisa a incetat usor sa se mai incline si chiar s-a redresat putin, gratie lucrarilor de inginerie incepute pentru a salva acest monument medieval devenit o atractie turistica majora in centrul Italiei, au anuntat miercuri expertii, citati de France info. continuă pe Adevărul

Turnul din Pisa a inceput sa se indrepte. Explicatia fenomenului

Celebrul Turn din Pisa a incetat usor sa se mai incline si chiar s-a redresat putin, gratie lucrarilor de inginerie demarate pentru a salva acest monument medieval, devenit o atractie turistica majora din.

Turnul inclinat din Pisa se indreapta. Explicatia cazului bizar

Turnul din Pisa a incetat sa se mai incline si chiar s-a redresat putin. Expertii spun ca unghiul de inclinare al turnului este mai mic cu o jumatate de grad. Cum este posibil acest lucru? Turnul din Pisa este mai drept gratie lucrarilor de inginerie demarate pentru a salva acest monument medieval, care a devenit [] .

Un judecator ataca legea din Mississippi care interzice avortul dupa 15 saptamni

Un judecator federal american a atacat marti o lege din Mississippi, care interzice avorturile dupa 15 saptamani, declarand ca in mod neechivoc incalca drepturile constitutionale ale femeilor, scrie Reuters.

Bruxelles: Politist ranit usor, dupa ce a fost atacat cu un cutit / Atacatorul ar fi strigat Allahu Akbar

Un politist din Bruxelles a fost ranit usor marti de un barbat care l-a atacat cu cutitul, a anuntat politia din capitala belgiana, citata de AFP.

Aproximativ 3.000 de medici straini din Marea Britanie sunt verificati, dupa ce un fals psihiatru a fost lasat sa profeseze 22 de ani

Aproximativ 3. 000 de medici straini din Marea Britanie sunt verificati de autoritati dupa ce a fost descoperit ca un fals psihiatru, fara niciun fel de calificare, a fost lasat sa profeseze timp de 22 de ani, relateaza CNN.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2177 seconds )