Libnet.ro
UNICEF

05:00

Turnurile si bastioanele Brasovului raman inchise din cauza birocratiei. O hotarare de Guvern este asteptata de trei luni

Adevărul Adevărul,
Turnurile si bastioanele Brasovului raman inchise din cauza birocratiei. O hotarare de Guvern este asteptata de trei luni

Autoritatile locale asteapta de peste trei luni o hotarare de guvern care sa reglementeze situatia juridica a obiectivelor turistice care vor ajunge apoi in administrarea Primariei. Actul este inca in stadiul de obtinere de avize de la ministere si abia apoi va merge in Guvern la aprobare. continuă pe Adevărul

Economia Romaniei incetineste brusc din cauza incertitudinilor politice si dezechilibrelor create de pomenile electorale

Cresterea economica a Romaniei scade la jumatate in 2019 fata de anul trecut, cand a urcat aproape de 7%, iar anul acesta se va situa sub 4% din cauza riscului politic semnificativ si a temperarii consumului. Analistii UniCredit Bank spun ca mediul.

Trafic rutier blocat pe Valea Oltului, n judetul Vlcea, din cauza apei strnse pe carosabil

Traficul rutier este blocat pe Drumului National 7 - Valea Oltului, intre Ramnicu Valcea si Sibiu, in localitatea Calimanesti, din cauza apei acumulate de la precipitatiile abundente si a aluviunilor scurse de pe versanti, transmite Mediafax.

Mai multe case au ramas fara curent electric sau au fost inundate, din cauza ploilor

Mai multe case au fost inundate si au fost semnalate intreruperi cu energie electrica, duminica, in intervalul orar 8. 00, din cauza precipitatiilor abundente, in 8 localitati din 7 judete - Alba, Brasov, Buzau, Cluj, Covasna, Harghita, Teleorman, dar si in municipiul Bucuresti, informeaza MAI.

Zaharul ar putea sa se scumpeasca. Criza la nivel mondial, din cauza diminuarii productiei

Zaharul ar putea sa se scumpeasca din cauza diminuarii productiei la nivel mondial. Brazilia, primul producator al lumii si tarile din UE au estimat o productie scazuta in perioada 2017-2018, arata.

Iran: Femeie arestata din cauza unui filmulet postat pe Instagram

Autoritatile din Iran au arestat un numar mare de persoane pentru postarea de videoclipuri pe Instagram, printre care si o tanara a carei pasiune pentru dans pe care o afisa in filmuletele postate a provocat revolta, potrivitThe Guardian.

O turista libaneza, condamnata la 8 ani de nchisoare n Egipt din cauza unei postari pe Facebook

O turista libaneza care a fost arestata luna trecuta pentru ca s-a plans intr-un video postat pe Facebook ca ar fi fost agresata sexual, dar si de conditiile din Egipt, a fost condamnata la opt ani de inchisoare de un Tribunal din Cairo, a spus avocatul acesteia pentru Reuters.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2159 seconds )