Libnet.ro
UNICEF

16:16

O turista libaneza, condamnata la 8 ani de nchisoare n Egipt din cauza unei postari pe Facebook

Hotnews Hotnews,
 O turista libaneza, condamnata la 8 ani de nchisoare n Egipt din cauza unei postari pe Facebook

O turista libaneza care a fost arestata luna trecuta pentru ca s-a plans intr-un video postat pe Facebook ca ar fi fost agresata sexual, dar si de conditiile din Egipt, a fost condamnata la opt ani de inchisoare de un Tribunal din Cairo, a spus avocatul acesteia pentru Reuters. continuă pe Hotnews

Mai multe case au ramas fara curent electric sau au fost inundate, din cauza ploilor

Mai multe case au fost inundate si au fost semnalate intreruperi cu energie electrica, duminica, in intervalul orar 8. 00, din cauza precipitatiilor abundente, in 8 localitati din 7 judete - Alba, Brasov, Buzau, Cluj, Covasna, Harghita, Teleorman, dar si in municipiul Bucuresti, informeaza MAI.

Zaharul ar putea sa se scumpeasca. Criza la nivel mondial, din cauza diminuarii productiei

Zaharul ar putea sa se scumpeasca din cauza diminuarii productiei la nivel mondial. Brazilia, primul producator al lumii si tarile din UE au estimat o productie scazuta in perioada 2017-2018, arata.

Romania, tara europeana unde se va pierde cel mai mare numar de joburi din cauza automatizarii

Romania este tara europeana unde se va pierde cel mai mare numar de joburi 61,93% din totalul locurilor de munca existente) din cauza automatizarii, potrivit documentului Raportul asupra stabilitatii.

Doi tineri care au santajat un preot cu o filmare n care aparea alaturi de o femeie, condamnati definitiv la 3 ani de nchisoare cu executare

Doi tineri care au santajat un preot din Constanta, pe care l-au amenintat cu divulgarea unor imagini compromitatoare, au fost condamnati la cate trei ani de inchisoare cu executare, sentinta fiind definitiva. in prima instanta, cei doi fusesera achitati, transmite Mediafax.

Un italian s-a sinucis din cauza unei romance. Femeia il santaja pentru suma de 90.000 de euro

Un italian s-a sinucis, dupa ce a fost pacalit de o prostituata romanca, in apropiere de Padova. Tanara de 28 de ani, originara din Romania, l-ar fi santajat pentru suma de 90. 000 de euro. Femeia i-ar fi c.

Iran: Femeie arestata din cauza unui filmulet postat pe Instagram

Autoritatile din Iran au arestat un numar mare de persoane pentru postarea de videoclipuri pe Instagram, printre care si o tanara a carei pasiune pentru dans pe care o afisa in filmuletele postate a provocat revolta, potrivitThe Guardian.

Scandal urias in Capitala. O scriitoare a fost agresata, din cauza presupusei ambulante care fura copii

Scandal urias in Capitala. O scriitoare aflata intr-o ambulanta, cu care voia sa cutreiere tara a fost snopita in bataie langa Gara de Nord din Capitala. Mai multi localnici care credeau ca au de-a.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 16:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2452 seconds )