Libnet.ro
UNICEF

07:00

Turul al doilea pentru alegerea presedintelui. Prezenta la vot, in Arges

Adevărul Adevărul,
Turul al doilea pentru alegerea presedintelui. Prezenta la vot, in Arges

Si in Arges, sectiile de votare s-au deschis la ora 7. in cel de-al doilea tur al alegerilor prezidentiale, romanii au ocazia sa aleaga intre actualul presedinte, Klaus Iohannis, si candidatul PSD, Viorica Dancila. continuă pe Adevărul

Judetul Teleorman. Prezenta la vot in turul al doilea pentru alegerea presedintelui

Peste 320. 000 de locuitori ai judetului Telorman sunt asteptati duminica, 24 noiembrie, la sectiile de votare pentru a vota viitorul presedinte al Romaniei.

BACAU Prezenta la vot in turul al doilea la alegerilor prezidentiale 2019

Al doilea tur al alegerilor prezidentiale pentru desemnarea presedintelui Romaniei este programat duminica, 24 noiembrie.

VRANCEA Prezenta la vot in turul al doilea la alegerilor prezidentiale 2019

Al doilea tur al alegerilor prezidentiale pentru desemnarea presedintelui Romaniei este programat duminica, 24 noiembrie.

MARAMURES. Prezenta la vot la ora 13:00 in turul al II- lea la alegerile prezidentiale 2019

Al doilea tur al alegerilor pentru desemnarea presedintelui Romaniei este programat duminica, 24 noiembrie. in judetul Maramures au fost deschise 438 de sectii de votare.

BUZAU. Prezenta la vot in turul 2 la alegerile prezidentiale 2019 in Buzau. 7,19% dintre alegatori au votat pana la ora 10.00

Cel de-al doilea tur de alegeri pentru desemnarea presedintelui Romaniei este programat duminica, 24 noiembrie. in judetul Buzau sunt inscrisi pe listele electorale permanente 381. 957 de alegatori.

IALOMITA. Prezenta la vot in turul 2 la alegerile prezidentiale 2019 in Ialomita. 17,44% dintre alegatori au votat pana la ora 12.00

Cel de-al doilea tur de alegeri pentru desemnarea presedintelui Romaniei este programat duminica, 24 noiembrie. in judetul Ialomita sunt inscrisi pe listele electorale permanente 229. 640 de alegatori.

CALARASI. Prezenta la vot in turul 2 la alegerile prezidentiale 2019 in Calarasi. 9,32% dintre alegatori au votat pana la ora 10.00

Cel de-al doilea tur de alegeri pentru desemnarea presedintelui Romaniei este programat duminica, 24 noiembrie. in judetul Calarasi sunt inscrisi pe listele electorale permanente 249. 163 alegatori.

HUNEDOARA. Prezenta la vot la alegerile prezidentiale din 2019. Cati oameni au votat in Hunedoara

Prezenta la vot la alegerile prezidentiale din 2019. Al doilea tur de alegeri pentru desemnarea presedintelui Romaniei a fost programat duminica, 24 noiembrie.

Idei pentru alegerea unei pubele sau a unui container de gunoi potrivit pentru business-ul dvs

Alegerea modului in care depozitam si colectam deseurile, precum si achizitionarea unor pubele sau containere pentru gunoi sunt subiecte importante pentru departamentele care se ocupa de partea administrativa a.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019 |Olt: Primar si viceprimar, cercetati dupa ce AU OFERIT BANI cetatenilor pentru a merge la VOT

Scandal in ziua alegerilor, in jduetul Olt! Primarul si viceprimarul orasului Potcoava sunt acuzati ca ofera bani cetatenilor pentru a merge la vot, scrie news. ro. Politistii au fost sesizati de mai.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2293 seconds )