Libnet.ro
UNICEF

15:00

Cum ar putea arata noul Guvern PNL, cu Ludovic Orban premier. Rares Bogdan, ministru. Lista completa (Surse)

Playtech Playtech,
Cum ar putea arata noul Guvern PNL, cu Ludovic Orban premier. Rares Bogdan, ministru. Lista completa (Surse)

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, vineri, dupa consultarile cu partidele politice, ca se prefigureaza solutia unui Guvern PNL. Seful statului a precizat ca noul premier va fi desemnat luni sau cel tarziu marti. Se vehiculeaza tot mai mult ca Ludovic Orban va fi noul prim-ministru, dar au aparut deja si variante de ministri. Romania ar . continuă pe Playtech

Surse. Cum ar putea arata noul Guvern PNL. Citu la Finante, Turcan la Educatie. Cine ocupa restul portofoliilor

Presedintele Klaus Iohannis a convocat astazi o serie de consultari la Palatul Cotroceni cu toate partidele PSD nu a venit), la finalul carora a anuntat ca luni sau marti va avea un nume de premier, si ca se va forma un guvern PNL sau in jurul PNL. Au aparut deja si primele nume vehiculate: Raluca Turcan la Educatie, Emil Hurezeanu sau Cristian Diaconescu la Externe, Vlad Nistor la Cultura.

Cu ce Guvern merge Ludovic Orban la Cotroceni - surse

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a anuntat, joi, ca a convocat pentru vineri, la ora 09. 00, Biroul Politic National pentru a stabili strategia. Maine, la ora 9:00, am convocat Biroul Politic National al.

Guvernul Dancila a cazut. Ludovic Orban, PNL: Cosmarul pe care il traieste Romania de trei ani a incetat

Cosmarul pe care il traieste Romania de trei ani a incetat, a declaratpresedintele PNL, Ludovic Orban.

PNL pregateste noul guvern. Orban: Avem disponibilitate la dialog cu formatiunile care au sustinut motiunea. Am vazut ca dl. Ponta are alte ganduri

Inainte de a merge la Cotroceni unde va fi propus ca premier de PNL, Ludovic Orban a declarat ca liberalii au disponibilitatea de a discuta pentru formarea noului guvern cu toate formatiunile care au sustinut motiunea de cenzura.

Ludovic Orban anunta ca se va propune premierul PNL in viitorul guvern

Guvernul Dancila a cazut. Presedintele PNL Ludovic Orban a declarat ca el este optiunea Partidului National Liberal pentru functia de premier al Romaniei, aratand ca PNL mereu a propus ca liderul partidului.

Ludovic Orban: Daca vom fi chemati sa formam guvernul, persoana propusa de PNL pentru premier sunt eu

Presedintele PNL Ludovic Orban a declara joi, dupa ce votul pentru motiunea de cenzura a trecuta, ca s-a incheiat o perioada de distrugere, ura si divizare pentru Romania. De asemenea, acesta a dezvalui ca daca va fi chemat de presedintele Klaus Iohannis pentru formarea guvernului, PNL il va propune pe Ludovic Orban.

Lovitura de proportii: Ludovic Orban a anuntat numele candidatului PNL la functia de premier

Cosmarul pe care il traieste Romania a incetat, a declarat, joi, presedintele PNL, Ludovic Orban, dupa ce motiunea de cenzura a fost adoptata de Parlament. Cosmarul pe care il traieste Romania a.

Guvernul Dancila a cazut. Ludovic Orban, PNL: Cosmarul pe care il traieste Romania de trei ani a incetat

Cosmarul pe care il traieste Romania de trei ani a incetat, a declaratpresedintele PNL, Ludovic Orban.

Ludovic Orban: Vremea minciunii a trecut. PSD si-a batut joc de Romania in ultimii trei ani. Klaus Iohannis si PNL au invins decisiv PSD la motiune (VIDEO)

Liderul PNL, Ludovic Orban, a declarat, vineri, la reuniunea liberalilor din regiunea Centru, organizata la Brasov, ca dupa victoria de joi a opozitiei, concretizata prin demiterea Guvernului Dancila prin.

Ludovic Orban: Am avut cateva surprize la motiune, mai erau cativa parlamentari care m-au asigurat ca vor vota

Liderul PNL, Ludovic Orban, a declarat, joi seara, ca au fost cateva surprize la votarea motiunii de cenzura, existand persoane care au promis ca vor vota si nu au facut-o.

ştiri de la Playtech

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2068 seconds )