Libnet.ro
UNICEF

12:45

Tusk catre Trump: SUA si UE sunt cei mai buni prieteni. Oricine spune ca suntem adversari raspandeste fake news

Adevărul Adevărul,
Tusk catre Trump: SUA si UE sunt cei mai buni prieteni. Oricine spune ca suntem adversari raspandeste fake news

SUA si UE sunt cei mai buni prieteni, iar oricine spune ca cele doua parti sunt dusmani imprastie stiri false, a afirmat duminica presedintele Consiliului European, Donald Tusk, dupa ce presedintele american Donald Trump a numit UE un adversar. continuă pe Adevărul

Donald Tusk: Sa spui ca UE si SUA sunt inamici economici e fake news

Uniunea Europeana si Statele Unite sunt cei mai buni prieteni, iar sa spui ca sunt inamici reprezinta fake news, a afirmat duminica presedintele Consiliului European, Donald Tusk, dupa ce presedintele american Donald Trump a calificat UE drept un inamic al SUA in chestiuni comerciale, scrie Reuters.

Topul judetelor cu cei mai multi profesori necalificati: Doar ei mai accepta posturi la tara

Desi nu sunt calificate, aproximativ 4. 500 de cadre didactice predau in scolile din Romania, cei mai multi profesori nepregatiti fiind concentrati in zonele din sudul si centrul tarii.

Imagini socante la Raliul Harghitei. Unul dintre cei mai experimentati piloti romani, accident teribil - VIDEO

Imagini spectaculoase la Raliu Harghitei. Doua masini au zburat de-a dreptul de pe sosea in aceeasi curba, iar intr-unul dintre accidente a fost implicat unul dintre cei mai experimentati piloti din Romania.

Cei mai mari zece transportatori din Romania se apropie de 1 MLD. euro

Afacerile celor mai mari zece transportatori din Romania au crescut anul trecut cu 16% la 920 de milioane de euro, de la 790 de milioane euro in urma cu un an. Aproape toate companiile din clasament au fost pe profit anul trecut, cumulat acesta.

Acestea sunt cele mai mari riscuri atunci cand te expui la temperaturi ridicate

Vara, temperatura extrema iti poate provoca mari probleme de sanatate, fie ca vorbim despre caldura de afara, fie despre temperaturile ridicate care se regasesc in locuinte. Exista mai multe riscuri atunci c?.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2044 seconds )