Libnet.ro
UNICEF

09:31

Imagini socante la Raliul Harghitei. Unul dintre cei mai experimentati piloti romani, accident teribil - VIDEO

Antena3 Antena3,
Imagini socante la Raliul Harghitei. Unul dintre cei mai experimentati piloti romani, accident teribil - VIDEO

Imagini spectaculoase la Raliu Harghitei. Doua masini au zburat de-a dreptul de pe sosea in aceeasi curba, iar intr-unul dintre accidente a fost implicat unul dintre cei mai experimentati piloti din Romania. continuă pe Antena3

VIDEO Accident teribil la Raliul Harghitei. Dan Gartofan, unul dintre cei mai experimentati piloti romani, filmat cand a scapat masina de sub control

Raliul Harghitei, competitie sportiva programata in cursul acestui weekend, a fost suspendat sambata, 14 iulie, din cauza a doua accidente grave.

Gol de generic marcat de unul din cei mai promitatori tineri fotbalisti romani: Acesta este deja dorit in Spania (VIDEO)

La doar 21 de ani, Ronaldo Deaconu s-a facut deja remarcat drept unul din fotbalistii romani care promit foarte mult pentru viitor. Jucatorul trecut pe la juniorii de la Feyenoord si FC Twente, in prezent la.

FOTOGALERIE Locomotive sofisticate si trenuri blindate - Cum arata unul dintre cele mai frumoase muzee feroviare din Europa Centrala

Locomotive cu design spectaculos, vagoane blindate, un urias plug de zapada si zeci de machete care acopera peste 150 de ani istorie feroviara. Un muzeu din Varsovia care la prima vedere ar parea modest, dovedeste ca poate fi extrem de amuzant, iar in articol puteti vedea de ce merita nota mare un muzeu care nu mizeaza pe tehnologie, ci pe relaxare si libertatea de a explora.

Medicul australian care a iesit ultimul din pestera din Thailanda. Cum a ajuns dintr-un simplu turist unul dintre oamenii de baza ai operatiunii de salvare

Cand cei 12 copii au ramas blocati in pestera inundata din Thailanda, medicul anestezist Richard Harris, din Australia, si-a abandonat vacanta si s-a oferit sa ajute echipele de salvare. Acesta a stat timp de trei zile in pestera alaturi de baieti, pentru a avea grija de sanatatea lor. Sub indicatiile lui, cei mai slabiti copii au fost scosi primii din pestera, relateaza BBC.

Patru elevi ai Scolii Militare de la Boboc, implicati intr-un grav accident rutier: Unul dintre ei a murit (VIDEO)

Tragedie la scoala militara de la Boboc. Patru elevi ai scolii au fost implicati intr-un grav accident de circulatie chiar la cativa metri de poarta unitatii. Din pacate, pentru unul dintre ei, medicii nu au.

Tusk catre Trump: SUA si UE sunt cei mai buni prieteni. Oricine spune ca suntem adversari raspandeste fake news

SUA si UE sunt cei mai buni prieteni, iar oricine spune ca cele doua parti sunt dusmani imprastie stiri false, a afirmat duminica presedintele Consiliului European, Donald Tusk, dupa ce presedintele american Donald Trump a numit UE un adversar.

Topul judetelor cu cei mai multi profesori necalificati: Doar ei mai accepta posturi la tara

Desi nu sunt calificate, aproximativ 4. 500 de cadre didactice predau in scolile din Romania, cei mai multi profesori nepregatiti fiind concentrati in zonele din sudul si centrul tarii.

Guvernul SUA contesta preluarea Time Warner de catre ATT, una dintre cele mai mari tranzactii de pe piata media

Guvernul SUA incearca sa blocheze una dintre cele mai mari achizitii de pe piata media, preluarea grupului Time Warner de catre ATT. Departamentul american de Justitie a anuntat, potrivit The Guardian, ca va face apel impotriva unei decizii recente a unui judecator federal de a permite aceasta tranzactie. Decizia ce fusese privita drept o lovitura data administratiei conduse de Donald Trump, presedintele care se opusese fatis acestei afaceri.

Arta in stare pura la Saloanele Moldovei, unul dintre cele mai importante evenimente culturale

Expizitia concurs va avea loc in perioada 12 iulie-12 august iar Primaria municipiului Bacau va oferi unul din premiile acestei editii.

Cei mai mari zece transportatori din Romania se apropie de 1 MLD. euro

Afacerile celor mai mari zece transportatori din Romania au crescut anul trecut cu 16% la 920 de milioane de euro, de la 790 de milioane euro in urma cu un an. Aproape toate companiile din clasament au fost pe profit anul trecut, cumulat acesta.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2189 seconds )