Libnet.ro
UNICEF

19:15

TVA-ul pentru serviciile din turism se poate reduce la 5%

B1 B1,
TVA-ul pentru serviciile din turism se poate reduce la 5%

Guvernul a adoptat, joi, reducerea TVA de la 9% la 5% la serviciile din turism. Astfel, cazarea si masa se vor putea ieftini, insa acest lucru nu este garantat, caci depinde mai departe de patronii de hoteluri. continuă pe B1

Taxarea inversa a TVA poate reduce semnificativ fraudele

Implementarea mecanismului generalizat de taxare inversa a TVA poate contribui semnificativ la reducerea incidentei fraudelor in domeniu si la cresterea gradului de conformare, a declarat asazi ministrul Finantelor Publice, Eugen Teodorovici, la reuniunea de la Luxemburg a Consiliului pentru Afaceri Economice si Financiare al Uniunii Europene ECOFIN), conform Agerpres.

Iohannis a promulgat inca una dintre Legile Justitiei: Nu sustin modificarile! Este un regres pentru democratia din Romania

Presedintele Klaus Iohannis a mai promulgat una dintre Legile Justitiei. Este vorba despre cea de-a doua lege din pachet, legea 317, cea care schimba din temelii organizarea Consiliului Superior al.

Magia Zilei, cu Mihai Voropchievici. Numerele norocoase la Loto pentru nativii din Rac

Mihai Voropchievici a dat ponturi legate de sansele de castig la Loto pentru zodia Rac. Racii fac echipa buna cu nativii din Scorpion si Varsator. Daca v-ati nascut intre 22 iunie si 2 iulie sunt.

Faze tari:Cursa de viteza pentru cinii din rasa Teckel, desi alergatul nu este punctul lor forte;Pantofii de 17 milioane $, facuti de o romnca;Doi americani s-au casatorit la 150 m naltime, n roata dintr-un parc de distractii

Cel mai mic mormant tracic, jefuit recent, a fost excavat de arheologi. Un mormant tracic de langa orasul Rozovo, recent excavat, este cel mai mic mormant din caramida din Bulgaria. Provenit din perioada dominatiei grecesti, acesta a fost construit in prima jumatate a secolului al III-lea i. e. n. Mai bine de 2. 000 de ani, mormantul a stat nederanjat. Microsoft a lansat o pereche de casti inteligente, dotate cu asistentul virtual Cortana, dar si Surface Pro 6 si Surface Laptop 2. Microsoft a lansat o pereche de casti inteligente, numite Surface Headphones, iar acestea sunt dotate cu asistentul virtual Cortana. Pe langa acestea, Microsoft a prezentat tableta Surface Pro 6, noul Surface Laptop 2.

Magia Zilei, cu Mihai Voropchievici. Numerele norocoase la Loto pentru nativii din Gemeni

Mihai Voropchievici a dat ponturi legate de sansele de castig la Loto pentru zodia Gemeni. Gemenii fac echipa cu parteneri din Berbec si Taur. Daca sunteti nascuti in perioada 22-31 mai, va s.

Magia Zilei, cu MihaiVoropchievici. Numerele norocoase la Loto pentru nativii din Taur

Mihai Voropchievici a dat ponturi legate de sansele de castig la Loto pentru zodia Taur. Taurul face echipa buna cu nativii Varsator si Pesti. Daca sunteti nascuti intre 21 si 30 aprilie,.

Maradona, solutie RADICALA pentru impasul din fotbalul argentinian! I-as spune lui Messi: Nu mai veni la nationala, NEBUNULE!

Fostul mare fotbalist Diego Armando Maradona ii ia apararea starului Lionel Messi, dupa toate criticile care i-au fost aduse dupa prestatia dezastruoasa a echipei nationale la Campionatul Mondial din Rusia, unde.

Magia Zilei, cu MihaiVoropchievici. Numerele norocoase la Loto pentru nativii din Berbec

Mihai Voropchievici a dat ponturi legate de sansele de castig la Loto pentru zodia Berbec. Berbecul face echipa foarte buna cu Rac si Scorpion. Daca sunteti nascut intre 21 si 31 martie, e recomandat.

ştiri de la B1

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2045 seconds )