Libnet.ro
UNICEF

01:05

TVR 1 a lansat un videoclip in care ministrul Florin Iordache este ironizat cu replici din filme romanesti, rostite de actori celebri VIDEO

Adevărul Adevărul,
TVR 1 a lansat un videoclip in care ministrul Florin Iordache este ironizat cu replici din filme romanesti, rostite de actori celebri VIDEO

Echipa emisiunii Romania 9, de la TVR 1, a lansat un videoclip in care Florin Iordache, ministrul Justitiei, este ironizat prin intermediul unor replici din filme romanesti rostite de actori celebri, precum Toma Caragiu, Amza Pellea, Puiu Calinescu si Dem Radulescu, in care este reluata in bucla expresia Alta intrebare, adresata de ministrul Iordache jurnalistilor prezenti la o conferinta de presa, informeaza News. ro. continuă pe Adevărul

Judecatorul Bogdan Mateescu, dupa sedinta de urgenta a CSM: Mi-a ramas un gust amar incredibil dupa neadevarul sustinut de ministrul Florin Iordache

Judecatorul Bogdan Mateescu, membru in cadrul Consiliului Superior al Magistraturii, a afirmat, miercuri, in urma sedintei de urgenta prezidata de presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, ca a ramas cu un gust amar dupa ce l-a auzit pe ministrul Justitiei.

Ryanair profita de celebrele cuvinte ale ministrului Florin Iordache pentru a-si face reclama: Alta intrebare!

Transportatorul low-cost Ryanair, al patrulea jucator de pe piata romaneasca din punctul de vedere al cotei de piata, il ironizeaza pe ministrul Justitiei, Florin Iordache, intr-o imagine publicitara postata pe pagina sa de Facebook.

Ryanair il ironizeaza pe ministrul Justitiei, Florin Iordache intr-o reclama postata pe Facebook: Alta intrebare! (FOTO)

Cea mai mare companie aeriana low-cost din Europa, Ryanair, l-a ironizat pe contul de Facebook pe Florin Iordache, ministrul Justitiei, intr-o imagine publicitara. Care companie ofera tarife de la cin.

Daniel Befu: Cum se fac legile la romani. Florin Iordache, Alina Gorghiu si alte personaje

Florin Iordache a fost o alegere proasta pentru Ministrul Justitiei. Pentru ca e un recidivist in materie de legi la comanda unor penali. Nu e singurul, dar o asemenea persoana nu poate fi ministrul Justitiei intr-o tara membra UE. Cineva are accepta legi venite de la beneficiarii lor si dupa aceea trece ordonante care ii amnistiaza nu poate fi Ministrul Justitiei. Mai jos, probele.

Ministrul Justitiei, Florin Iordache, a incercat sa justifice ordonantele penale ale Guvernului PSD: Prin modificarea OUG am urmarit asigurarea unui echilibru intre puterile statului. Parlamentarii USR l-au facut sa fuga din fata ziaristilor

Ministrul Justitiei, Florin Iordache, a declarat ca, prin modificarea OUG, a urmarit asigurarea unui echilibru intre puterile statului. De asemenea, Iordache a reiterat ca legea gratierii nu vizeaza criminalii si coruptii.

Florin Iordache, EXTREM DE TENSIONAT la sedinta de guvern. Ministrul a oferit raspunsuri seci la curiozitatile jurnalistilor, solicitand mereu alta intrebare (VIDEO)

Ministrul Justitiei, Florin Iordache, a fost cel care a prezentat textele ordonantelor aprobate la ceas de seara in Guvern. Asa cum era de asteptat a devenit imediat tinta jurnalistilor prezenti la Palatul.

DEZVALUIRI. Plagiat cu repetitie in teza de doctorat. Ministrul Justitiei, Florin Iordache, a copiat din zece surse: comunicate de presa, ziare si strategii de aderare

Florin Iordache si-a insusit pasaje intregi din comunicate de presa, din programul de aderare la Uniunea Europeana, dar si din ziarele romanesti. Ministrul Justitiei preia, din aceste surse, paragrafe care depasesc uneori intinderea unei pagin .

Plagiat cu repetitie. Ministrul Justitiei, Florin Iordache, a copiat din zece surse: comunicate, ziare si strategii de aderare

Florin Iordache si-a insusit pasaje intregi din comunicate de presa, din programul de aderare la Uniunea Europeana, dar si din ziarele romanesti. Ministrul Justitiei preia, din aceste surse, paragrafe care depasesc uneori intinderea unei pagin .

Ministrul Justitiei si-a DELEGAT atributiile timp de 10 zile. Florin Iordache: Nu voi demisiona. Este o delegare de operatiuni curente. Atributiunile de ministru le exercit eu

Ministrul Justitiei, Florin Iordache, si-a delegat atributiile timp de 10 zile. Acestea vor fi preluate de secretarul de stat Constantin Sima.

Ministrul Justitiei, Florin Iordache, ii raspunde lui Iohannis: NU voi demisiona

Ministrul Justitiei, Florin Iordache, a declarat, joi, ca nu a demisionat si nici nu intentioneaza sa faca acest lucru, dar a delegat catre secretarul de stat Constantin Sima atributiile sale pentru.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2278 seconds )