Libnet.ro
UNICEF

23:45

TVR 3 se spala pe maini in scandalul difuzarii colindului antisemit (VIDEO).

România Liberă România Liberă,
TVR 3 se spala pe maini in scandalul difuzarii colindului antisemit (VIDEO).

Televiziunea Romana se spala pe maini in scandalul colindului antisemit difuzat pe TVR 3 si da vina pe Centrul de Conservare a Culturii Traditionale Cluj, care a ales cantecul. Totodata, Revista 22 si Grupul pentru Dialog Social au reclamat TVR 3 la CNCD si la CNA, iar Centrul pentru Monitorizarea si Combaterea Antisemitismului le cere lui Basescu si Ponta sa ia masuri impotriva antisemismului promovat de televiziunea publica. Colindul antisemit de la TVR 3 Postul public TVR 3 a difuzat, . continuă pe România Liberă

UPDATE. TVR 3 se spala pe maini in scandalul difuzarii colindului antisemit. ...

UPDATE: Ambasada Isarelului la Bucuresti catalogheaza difuzarea colindului pe unul din posturile publice de televiziune drept profund suparatoare si se declara alarmata de antisemitismul promovat de TVR 3. Ambasada considera profund suparator ca un asemenea colind a aparut in presa romaneasca, mai ales la Televiziunea Nationala Romana. Avand in vedere eforturile facute de Guvernele Romaniei si Israelului pentru combaterea xenofobiei, rasismului, antisemitismului si discriminarii, sub .

UPDATE. Scandalul colindului antisemit: TVR 3 se spala pe maini; Ambasada Israelului, MAE si ...

UPDATE: Institutul pentru Studierea Holocaustului Elie Wiesel isi exprima ingrijorarea si dezacordul fata de difuzarea colindului cu un mesaj antisemit de o maxima gravitate si vulgaritate, conform unui comunicat remis redactiei. Totodata, Institutul Elie Wiesel ii cere presedintelui CJ Cluj, Horea Uioreanu, sa retraga CD-ul care contine melodia antisemita sa fie retras de pe piata. Vezi adresa atasata) Si ministrul Afacerilor Externe, Titus Corlatean, a condamnat, intr-un comunicat .

Cazul colindului antisemit difuzat de TVR 3: Televiziunea se distanteaza categoric de astfel de manifestari

Televiziunea publica a revenit, miercuri, cu o noua pozitie in cazul colindului cu versuri antisemite difuzat vineri de TVR 3. Daca, ieri, TVR arata ca este vorba despre o interpretare neinsipirata pe care a selectat-o alta institutie, astazi TVR 3 si studioul regional TVR Cluj arata, intr-un comunicat, ca regreta incidentul si se distanteaza categoric de astfel de manifestari. Pe de alta parte, Mediafax il citeaza pe directorul Centrului clujean care a selectat colindul respectiv pentru a aparea in emisiunea de vineri, director care spune ca nu exista colinde antisemite.

TVR 3, reclamat pentru difuzarea unui colind antisemit. Ce spune televiziunea publica.

Postul public TVR 3 a difuzat, vineri, in cadrul emisiunii de relansare a canalului, un colind antisemit si a fost reclamat la Consiliul National al Audiovizualului CNA) si Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii CNCD) de catre Grupul pentru Dialog Social si Revista 22. Grupul de colindatori Ansamblul Dor transilvan a cantat, in cadrul emisiunii, un colind in care este folosit de mai multe ori termenul jidov, in mesaje antisemite. A nascut un fiu frumos / Anume Iisus Hristos .

ştiri din Cultura

ştiri de la România Liberă

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2246 seconds )