Libnet.ro
UNICEF

05:45

TVR, implicat intr-un urias scandal din cauza lui Mugur Mihaescu. Ce acuzatii grave se aduc

Playtech Playtech,
TVR, implicat intr-un urias scandal din cauza lui Mugur Mihaescu. Ce acuzatii grave se aduc

Postul TVR este implicat intr-un urias scandal din cauza lui Mugur Mihaescu, celebrul actor de la Vacanta Mare. Acuzatiile aduse de un membru al Consiliului National al Audiovizualului sunt din cele mai grave. TVR, scandal de zile mari din cauza lui Mugur Mihaescu Dorina Rusu, membra in Consiliul National al Audiovizualului, a criticat dur programul . continuă pe Playtech

Interdictii noi in avion din cauza covid-19. Ce nu mai au voie pasagerii, deloc

Pandemia de coronavirus a afectat grav transportul aerian din intreaga lume, multe dintre companii fiind nevoite sa ia masuri riguroase pentru limitarea raspandirii coronavirusului. De curand, au fost puse interdictii noi in avion din cauza covid-19. Ce nu mai au voie pasagerii, deloc?! Interdictii in timpul zborului cu avionul Daca multe dintre companiile aeriene au .

Oana Roman, necaz chiar de Revelion. Vedeta nu a mai putut dormi din cauza asta

Oana Roman nu a intrat deloc bine in noul an. Vedeta a avut parte de momente grele chiar in seara de Revelion. Ce s-a intamplat cu cunoscuta fosta prezentatoare de televiziune in seara dintre ani? Nu a putut dormi deloc din cauza aceasta. Oana Roman a calcat cu stangul in Noul An. Ce a patit .

40 de persoane care au decedat in exercitiul functiunii din cauza Covid-19, decorate postum in Franta

Patruzeci de persoane care au decedat in exercitiul functiunii din cauza coronavirusului au fost decorate postum in Franta.

Primaria Capitalei are conturile blocate din cauza unor datorii de trei miliarde de lei

Primaria Municipiului Bucuresti are conturile blocate din cauza unor datorii de trei miliarde de lei.

Primul congresman american decedat din cauza Covid-19

Un parlamentar de Louisiana, decedat marti de COVID-19 la varsta de 41 de ani, a devenit primul membru al Congresului american mort din cauza acestui virus, relateaza miercuri France Presse, citata de Agerpres.

Papa Francisc nu va conduce ceremoniile din ajunul Anului Nou si de Anul Nou din cauza unor probleme de sanatate

Papa Francisc nu va putea sa celebreze slujba din ajunul Anului Nou si din prima zi a anului din cauza unor probleme de sanatate. Este vorba despre o criza de sciatica, a anuntat joi Vaticanul. Evenimentul de.

Numarul deceselor din Olanda a inregistrat in 2020 cel mai ridicat ritm de dupa Al Doilea Razboi Mondial, din cauza pandemiei de coronavirus

Numarul deceselor din Olanda a crescut cu cel mai ridicat ritm de dupa Al Doilea Razboi Mondial, din cauza pandemiei de coronavirus, a anuntat marti biroul de statistica CBS) din aceasta tara, transmite Reuters, citata de news. ro. Pana saptamana trecuta, au fost raportate circa 162. 000 de decese, intr-o tara cu 17 milioane de locuitori, cu 13. 000 mai multe fata de un an obisnuit, potrivit CBS. O crestere atat de mare a deceselor nu a fost raportata de la Al Doilea Razboi Mondial, a aratat institutia.

Cleber Arado, fost idol al echipei Coritiba, a murit la 48 de ani, din cauza noului coronavirus

Brazilianul Cleber Arado, fostul idol al echipei de fotbal Coritiba la finele anilor 90, a murit sambata, la varsta de 48 ani, fiind victima noului coronavirus, a anuntat clubul din statul brazilian Parana, citat de EFE.

Premier League: Tottenham a revenit pe podium (3-0 vs Leeds) inca un meci a fost amanat din cauza coronavirusului

Formatia Tottenham Hotspur a invins, sambata, pe teren propriu, cu scorul de 3-0, echipa Leeds United, intr-un meci din etapa a XVII-a a campionatului Angliei. in urma acestui rezultat, echipa pregatita de Jose Mourinho a revenit pe pozitia a treia 29 de puncte), la patru lungimi in spatele primelor doua clasate.

Sam Allardyce cere suspendarea Premier League din cauza coronavirusului

Tehnicianul echipei West Bromwich Albion, Sam Allardyce, a lansat un apel pentru suspendarea campionatului Angliei, ca urmare a multiplicarii numarului de cazuri de coronavirus la echipele din Premier League.

ştiri de la Playtech

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,215 seconds )