Libnet.ro
UNICEF

17:45

Tweet Tech, 24 ianuarie: Google te imbogateste, daca spargi Chrome OS, iar Samsung inregistreaza o scadere

Adevărul Adevărul,
Tweet Tech, 24 ianuarie: Google te imbogateste, daca spargi Chrome OS, iar Samsung inregistreaza o scadere

Zi de zi, Tech Adevarul iti prezinta cele mai interesante informatii din tehnologie, dar care nu au ajuns dezvoltate in articole mai mari. Astazi, 24 ianuarie, trecem in revista premiul pe care il acorda Google celor care ii sparg sistemul de operare Chrome OS si lucrurile pe care le mai spune Eric Schmidt, presedintele Google, despre criptare. continuă pe Adevărul

Tweet Tech, 21 ianuarie: China strange latul cenzurii pe Internet, computerul Macintosh implineste 30 de ani si Dropbox primeste o finantare record

Zi de zi, Tech Adevarul va prezinta cele mai interesante informatii din tehnologie, dar care nu au incaput in randurile unei stiri. Astazi, 21 ianuarie, aflam ca internautii din China sunt obligati sa-si dea numele reale daca vor sa incarce clipuri video si ca sistemul Macintosh implineste 30 de ani de existenta.

Tweet Tech, 23 ianuarie: Sony vrea medicina personalizata, iPhone 6 ar avea ecran de 4,8 inci, iar NSA are probleme

Zi de zi, Tech Adevarul va prezinta cele mai interesante informatii din tehnologie, dar care nu au incaput in randurile unei stiri. Astazi, 22 ianuarie, dupa activitatea in domeniul tehnologiei, Sony vrea sa intre si in campul medicinei personalizate. La iPhone nou, zvonuri noi, iar o comisie federala independenta cere NSA sa inceteze cu colectarea ilegala de date telefonice.

Tweet Tech, 22 ianuarie: Seful T-Mobile SUA - Vom cuceri industria sau ratatii astia se vor schimba definitiv

Zi de zi, Tech Adevarul va prezinta cele mai interesante informatii din tehnologie, dar care nu au incaput in randurile unei stiri. Astazi, 22 ianuarie, CEO-ul T-Mobile face declaratii incendiare, Argentina taxeaza cu 50% comenzile online din strainatate, iar sud-coreenii au cel mai bun internet mobil.

Mesajul lui Ponta de 24 ianuarie: Astazi, mai mult ca oricand, trebuie sa fim constienti de forta noastra ca popor

Cu ocazia zilei de 24 ianuarie, premierul Victor Ponta a transmis un mesaj de unitate si solidaritate, aratand ca acesta este similar cu cel de acum 155 ani, cand liderii politici ai vremii au decis ca interesul.

Mesajul lui Remus Pricopie cu ocazia zilei de 24 ianuarie: 'Mica Unire' este un act istoric pe care scoala romaneasca are datoria sa-l cultive. Ministerul lucreaza la noile programe de istorie pentru clasele a IV-a - a XII-a

'Mica Unire' este un act istoric pe care scoala romaneasca are datoria sa-l cultive, sa-l evoce si sa-l transmita generatie dupa generatie, transmite ministrul Educatiei Nationale, Remus Pricopie, in mesajul sau cu ocazia zilei de 24 ianuarie. Pricopie anunta cu aceasta ocazie ca la nivelul Ministerului Educatiei Nationale se lucreaza, in acest moment, la noile programe de istorie pentru ciclul de invatamant preuniversitar, incepand cu clasa a IV-a, pana la clasa a XII-a.

Jumatate din Guvernul Romaniei, plus liderii opozitiei vor sa se prinda in Hora Unirii la Iasi pe 24 ianuarie

Sefii municipalitatii din Iasi au anuntat lista oficialilor din Guvern care si-au anuntat prezenta la Iasi pe 24 ianuarie.

Dragnea: Sunt de acord ca 24 ianuarie sa fie declarata zi de sarbatoare nationala

Vicepremierul LiviuDragnea a declarat, vineri, prezent la festivitatilr organizate la Focsani cu prilejul aniversarii a 155 de ani de la Unirea Principatelor Romane, ca sprijina ideea declararii zilei de 24.

MACRO NEWSLETTER 24 ianuarie 2014

Activitatea in sectorul privat din Franta si-a temperat contractia in ianuarie 2014, conform valorilor preliminare ale indicilor PMI de la Markit Economics.

Protest de Mica Unire, la Iasi, fata de Guvernul Ponta: Pe 24 ianuarie intram in hora lor ca sa le semnalam ca nu ne mai temem de ei

Membrii grupului Uniti salvam toata Romania se mobilizeaza pe Facebook pentru un protest impotriva Guvernului Romaniei. 12 membri ai Cabinetului Ponta au confirmat prezenta la Iasi, pe 24 ianuarie, la manifestarile organizate cu ocazia implinirii a 155 de ani de la Unirea Principatelor Romane.

Calendar, 24 ianuarie: Unirea Mica, independenta Basarabiei, il castrato si un document obraznic.

1076: Sinodul de la Worms: Regele german Henry IV obtine revocarea Papei Gigore VII. Marcheaza inceputul unei perioade de infruntari si razboi pentru determinarea puterii regale laice) de a face numiri in pozitii ce faceau parte din ierarhia bisericeasca. 1458: Matei I Corvin este ales rege al Ungariei 1639: Este constituita oficial colonia Connecticut 1656: Paseste pe pamant american primul si ultimul evreu ce va fi acuzat de blasfemie in colonia Maryland Dr. Lumbrozo, un evreu din .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,223 seconds )