Libnet.ro
UNICEF

00:07

Twitter anunta ca Donald Trump va avea contul blocat chiar daca va candida din nou la presedintia SUA peste patru ani

B1 B1,
Twitter anunta ca Donald Trump va avea contul blocat chiar daca va candida din nou la presedintia SUA peste patru ani

Contul de Twitter al lui Donald Trump va fi in continuare supendat chiar daca magnatul american va candida pentru un nou mandat de presedinte al SUA peste patru ani. Anuntul a fost facut de directorul financiar al. continuă pe B1

Serviciile de spionaj europene, bucuroase sa reia colaborarea cu SUA dupa ce Donald Trump nu va mai avea acces la rapoarte secrete

Reprezentanti din conducerea a cel putin trei servicii de spionaj europene au salutat cu caldura intentia presedintelui american Joe Biden de a impiedica pe viitor accesul lui Donald Trump la briefingurile de securitate ale serviciilor secrete ale SUA. O asemenea decizie, in urma careia Trump nu va mai primi rapoarte secrete, ar recastiga increderea spionilor europeni, care vor putea impartasi din nou informatii confidentiale si sensibile cu cei americani, informeaza Business Insider, citat de Yahoo News.

Dupa procesul din Senat, Donald Trump va fi in curand inculpat intr-un dosar penal? Cum comenteaza juristii

Chiar daca ar putea scapa basma curata din inculparea cu privire la incitare la insurectie, care a ajuns pe masa Senatului, Donald Trump va fi nevoit, totusi, sa-si continue luptele cu procurorii. Odata cu incheierea procesului de destituire, fostul presedinte american ar urma sa fie inculpat pentru fapte de natura penala.

SUA. incepe procesul istoric de punere sub acuzare a fostului presedinte Donald Trump pentru instigare la revolta. Care este strategia avocatilor INFOGRAFIE

In Senatul Statelor Unite incepe astazi procesul istoric in vederea destituirii fostului presedinte Donald Trump pentru instigare la revolta, dupa ce sustinatorii sai au atacat Capitoliul, in ianuarie. Democratii, care coordoneaza procedurile de acuzare, au calificat probele ca fiind covarsitoare, in timp ce avocatii lui Donald Trump considera ca procesul nici n-ar trebui sa aiba loc.

Avocat al lui Donald Trump la procesul din Senat: Oamenii sunt suficient de destepti sa aleaga o alta administratie daca nu le mai place cea veche

Bruce Castor, unul din avocatii care il apara pe Donald Trump in procesul de impeachment din Senat, a recunoscut explicit victoria lui Joe Biden cand a argumentat impotriva constitutionalitatii procedurii, relateaza Insider.

Donald Trump, aparare slaba in procesul din Senat VIDEO

Democratii si republicanii din Senat s-au inteles asupra unui singur punct, in deschiderea procesului impotriva fostului presedinte american Donald Trump, si anume ca prestatia avocatului Bruce Castor al miliardarului nu s-a ridicat la nivelul asteptarilor.

Cat i-au costat pe americani acuzatiile de frauda elctorala ale lui Donald Trump si insurectia de la Capitoliu: Banii astia trebuie cheltuiti

Acuzatiile de frauda electorala in alegerile prezidentiale din 3 noiembrie si masurile de securitate dupa asaltul sustinatorilor fostului presedinte american Donald Trump au costat SUA pana acum peste jumatate de miliard de dolari, iar factura creste, relateaza The Independent care citeaza estimarile Washington Post dupa discutiile cu oficiali locali si din randul fortelor de ordine.

Senatul a votat pentru continuarea procesului de impeachment a lui Donald Trump

Senatul Statelor Unite a incheiat marti prima zi a procesului de destituire a fostului presedinte Donald Trump la sfarsitul unei sedinte cu argumente emotionale din partea democratilor in favoarea continuarii procesului si a condamnarii fostului lider de la Casa Alba, informeaza miercuri dpa, citat de Agerpres.

Al doilea proces de punere sub acuzare a lui Donald Trump a inceput in Senatul SUA

In Senatul Statelor Unite ale Americii a inceput, marti, procesul in care fostul presedinte Donald Trump este acuzat de incitare la insurectie in contextul asaltului asupra Capitoliului care a avut loc pe 6.

Acuzarea lui Donald Trump bazata pe fapte concrete si solide

Dosarul de acuzare impotriva lui Donald Trump se bazeaza pe fapte concrete si solide, a declarat astazi alesul si procurorul democrat Jamie Raskin, care a difuzat inca de la inceputul procesului din Senat un montaj video, relateaza AFP si Agerpres.

Procesul lui Donald Trump incepe azi in Senatul american. Strategia pe care mizeaza democratii pentru a obtine condamnarea fostului presedinte

Procesul prin care Donald Trump va fi pus din nou sub acuzare va debuta marti in Senatul SUA. Fostul presedinte va trece pentru a doua oara printr-o astfeld e procedura de impeachment, bifand astfel o.

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2082 seconds )