Libnet.ro
UNICEF

01:05

Twitter nu exclude suspendarea contului lui Donald Trump

Hotnews Hotnews,
 Twitter nu exclude suspendarea contului lui Donald Trump

Un inalt oficial Twitter nu a exclus joi ca reteaua sociala ar putea suspenda contul lui Donald Trump daca presedintele american continua sa publice mesaje inflamatorii care incalca regulile retelei sociale, potrivit AFP. Snapchat il acuza pe Trump ca a incitat violenta rasialaMark Zuckerberg nu da inapoi: CEO-ul Facebook apara politicile companiei intr-o sedinta cu angajatii nemultumiti. continuă pe Hotnews

Donald Trump vs Twitter

In ciuda concurentei altor subiecte cu mare impact international, in primul rind accentuarea tensiunilor geopolitice dintre Statele Unite si China, disputa Donald Trump Twitter a fost si ea intens mediatizata. Pe buna dreptate, pentru ca are o semnificatie mai larga, aduce in discutie maniera in care ne raportam la retelele sociale in general, la impactul acestora in plan politic si societal in ansamblu. Pot fi retelele sociale, cu trimitere in principal la Twitter si Facebook, considerate doar niste platforme tehnologice neutre, asemanatoare unor companii de telefonie sau a celor care ofera acces Internet, in conditiile in care decid sa dea avertismente utilizatorilor, sa eticheteze continutul pe care il distribuie sau chiar sa suspende conturile acestora?.

ANALIZA. Retelele sociale, intre neutralitate si partizanat politic. Adevaratele dileme in conflictul Donald Trump versus Twitter

Conflictul dintre presedintele american Donald Trump si reteaua sociala Twitter este mai mult decat o confruntare de orgolii, iar granitele sale le depasesc cu mult pe cele ale Statelor Unite. in vreme ce Mark.

Donald Trump, desfiintat pe Twitter cu propriile arme: S-a deschis sezonul de vanatoare!

De aproximativ o saptamana, situatia din Statele Unite ale Americii este una foarte tensionata si nu pare sa se linisteasca prea curand, iar Donald Trump, in mod previzibil, a ales.

Nu promovam voci care incita la violenta rasiala: Donald Trump, sabotat de o alta retea sociala

Prezenta online a lui Donald Trump incepe sa fie sabotata din toate partile. Dupa Twitter, a venit randul altui gigant din domeniul retelelor de socializare sa-i taie din.

Proteste masive la Facebook: angajatii, dezamagiti de relatia dintre Mark Zuckerberg si Donald Trump

Donald Trump a inceput un protest masiv impotriva retelelor sociale dupa ce a fost cenzurat de Twitter. in mod surprinzator insa, Zuckerberg este partea presedintelui SUA, iar angajatii.

Donald Trump a fost dus intr-un buncar din Casa Alba in timpul protestelor de vineri noapte

Presedintele Donald Trump a fost dus intr-un buncar din Casa Alba, pentru a fi pus la adapost, vineri seara, cand protestatarii din jurul Casei Albe incepusera sa devina violenti, potrivitNew York Times. Informatia a fost confirmata si pentruCNNsi de un oficial al Casei Albe, precum si de o sursa din randul fortelor de ordine.

SUA: Jim Mattis, fostul sef al Pentagonului, il acuza pe Donald Trump ca divizeaza America

Fostul secretar al Apararii, Jim Mattis, care a demisionat pentru a protesta fata de retragerea trupelor americane din Siria, l-a acuzat miercuri pe presedintele SUA, Donald Trump, ca incearca sa divizeze America, noteaza AFP, potrivit Agerpres. in timpul vietii mele, Donald Trump este primul presedinte care nu incearca sa ii uneasca pe americani, care nici macar nu se face ca incearca, a spus fostul secretar al Pentagonului intr-o declaratie publicata online de revista The Atlantic. in loc de asta, el incearca sa ne divizeze, a adaugat fostul general al US Marine Corps, foarte respectat, care pana in prezent si-a afisat rezerva, dar fara sa comenteze direct mandatul miliardarului republican. De data aceasta, este prea mult, in opinia sa: Platim consecintele celor trei ani fara adulti la comanda.

Dwayne Johnson face apel la Donald Trump intr-un clip video emotionant. Unde esti? Unde este liderul nostru cand tara noastra este in genunchi? (VIDEO)

Dwayne Johnson a publicat pe retelele sociale miercuri noaptea un clip video cu un mesaj ferm adresat direct presedintelui Donald Trump in contextul protestelor care au loc dupa moartea lui George.

China a scapat noul coronavirus din laborator. Acuzatiile lui Donald Trump, intarite de catre fostul sef al spinilor din Marea Britanie

De la declansarea starii de urgenta in contextul COVID-19, Statele Unite ale Americii au aratat cu degetul catre China. Mai multi oficiali americani, in frunte cu Donald Trump au declarat ca statul condus de c.

Donald Trump se compara cu Abraham Lincoln, presedintele care a abolit sclavia

In contextul protestelor antirasism din Statele Unite, presedintele Donald Trump se compara cu un antecesor legendar, Abraham Lincoln, ramas in istorie mai ales pentru abolirea sclaviei.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2221 seconds )