Libnet.ro
UNICEF

10:46

Tyga si Justin Bieber prezinta versiunea de studio a single-ului Wait For A Minute!

Devorator Monden Devorator Monden,
Tyga si Justin Bieber prezinta versiunea de studio a single-ului Wait For A Minute!

Inregistrata initial pentru viitorul album al lui Justin Bieber, piesa Wait For A Minute va figura in tracklistul viitorului album al rapperului Tyga, intitulat The Gold Album: 18th Dinasty, care este asteptat sa se lanseze in primavara anului 2014. Wait For A Minute, o prima versiune a acestuia fiind dezvaluita la inceputul lunii septembrie, va . continuă pe Devorator Monden

HOT! Justin Bieber prezinta noul single promotional Hold Tight!

O noua piesa din cadrul seriei Music Mondays vine in fata noastra si ne incanta cu beaturile sale soft pop. Hold Tight, care este lansat pe iTunes astazi, 21 octombrie, este cel de-al treilea single promotional dezvaluit din seria mentionata mai sus, dupa piesele Heartbreaker si All That Matters. Hold Tight contine un usor iz .

M.I.A. prezinta versiunea full a noului sau single Y.A.L.A.!

Acronim al frazei You Always Live Again, noua piesa a rapperitei este confirmata ca fiind extrasa ca cel de-al patrulea single promotional al viitorului sau album, intitulat Matangi, care se va lansa pe cinci noiembrie. Incepand de astazi, 22 octombrie, fanii artistei isi pot pre-comanda materialul pe internet. Se pare ca Y. este de fapt .

Justin Bieber, sincer si vulnerabil in noul teaser al filmului Believe 3D!

Data lansarii noului film al cantaretului canadian a fost confirmata de curand ca este 25 decembrie, insa pentru a-i mentine curiosi pe fanii sai Justin Bieber a postat pe internet un nou teaser al acestuia. In cadrul teaserului Justin Bieber este infatisat stand intr-o camera de hotel si avand un moment de sinceritate si vulnerabilitate .

Justin Bieber la indigo: un tanar a cheltuit 100.000 de dolari pentru a arata ca starul canadian

Un barbat in varsta de 33 de ani a cheltuit, pe parcusul a cinci ani, aproape 100. 000 de dolari pentru a se transforma intr-o sosie a idolului sau, cantaretul Justin Bieber.

Si-a dat toti banii ca sa arate ca Justin Bieber. Parintii lui nu l-au mai recunoscut cand s-a intors acasa

Obsesia lui pentru Justin Bieber a fost atat de mare, incat a fost dispus sa cheltuiasca o suma imensa de bani pentru a arata exact ca el. Toby Horseradish Sheldon a decis ca la cei 33 de ani ai sai sa isi.

Justin Bieber, implicat intr-un nou scandal: Aproape am lesinat cand m-a atins pe fund (FOTO)

Justin Bieber este implicat intr-un nou scandal dupa ce a petrecut intr-un club de noapte, relateaza DailyMail. Artisul a fotografiat intr-un club de noapte, la bustul gol si cu pantalonii lasati foarte.

Taylor Swift prezinta versiunea full a noii sale piese Sweeter Than Fiction!

Dupa ce ne-a tease-uit cu un fragment si acum putin timp ne-a prezentat si coperta acesteia, Taylor Swift revine in atentia noastra pentru a ne incanta cu versiunea full a noii sale piese, intitulata Sweeter Than Fiction. Piesa reprezinta tema principala a peliculei One Chance cu James Corden in rolul principal. Sweeter Than Fiction a .

HOT! Lady Gaga isi arata posteriorul pe coperta single-ului Do What U Want feat. R. Kelly!

Excentrica cum o stim cu totii, Lady Gaga nu face nicio exceptie cand vine vorba sa socheze sau sa surprinda, indiferent ca este vorba de videoclipuri, coperti de single-uri sau albume sau de show-urile sale live. Cea mai recenta isprava de acest fel este reprezentata de coperta noului single promotional confirmat de artista, intitulat Do .

HOT! Directia 5 lanseaza videoclipul single-ului Hello!

Cu noua zile inainte de concertul Zambetul face minuni, directia 5 lanseaza videoclipul single-ului Hello, primul extras de pe noul album al trupei. Regizat de catre Iulian Moga, Hello aduce in prim plan o ipostaza inedita a baietilor, o poveste romantica si amuzanta. Povestea videoclipului aduce in prim plan 2 tineri indragostiti, fiecare dintre ei .

Katy Perry a dezvaluit un lyric video emotionant al single-ului Unconditionally!

Video-ul emotionant a fost postat pe contul de Youtube al cantaretei pe 18 octombrie. Unconditionally este cel mai recent single extras de Katy Perry de pe viitorul sau album, intitulat Prism, care va fi lansat pe 22 octombrie. Vreti sa invatati versurile celui de-al doilea single al meu Unconditionally? Acesta vorbeste despre toate tipurile de .

ştiri de la Devorator Monden

actualitate, 10:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2382 seconds )