Libnet.ro
UNICEF

05:46

UBB isi premiaza cei mai buni studenti si profesori. ii scoatem in fata pe cei ce reprezinta un exemplu si o mandrie

Adevărul Adevărul,
UBB isi premiaza cei mai buni studenti si profesori. ii scoatem in fata pe cei ce reprezinta un exemplu si o mandrie

Cei mai buni studenti si profesori din cadrul UBB Cluj-Napoca vor fi premiati miercuri, 29 aprilie, la Gala de decernare a Premiilor Excellentia. continuă pe Adevărul

Patru dintre cei mai buni alpinisti ai Romaniei sunt in continuare blocati pe Muntele Everest

Patru dintre cei mai buni alpinisti ai Romaniei sunt in continuare blocati pe Muntele Everest, si infrunta pericolul, la 36 de ore dupa cutremurul devastator, din Himalaya. Bilantul cutremurului din Himalaya.

Unul dintre cei mai mari producatori de vinuri, in vizorul DNA

Unul dintre cei mai mari producatori de vinuri din Romania intra in vizorul DNA. Departamanetul juridic din cadrul ANAF a trimis catre DNA o sesizare cu privire la evaziunea fiscala pe care ar fi facut-o acest.

Unul dintre cei mai mari producatori de vinuri din Romania, in vizorul DNA

Unul dintre cei mai mari producatori de vinuri din Romania intra in vizorul DNA. Departamanetul juridic din cadrul ANAF a trimis catre DNA o sesizare cu privire evaziunea fiscala pe care ar fi facut-o acest.

De ce nord-europenii sunt cei mai fericiti oameni

Elvetia, Islanda, Danemarca si Norvegia sunt cele mai fericite tari din lume, potrivit unul raport al fericirii mondiale din 2015, care este intocmit de unii dintre cei mai influenti economisti din lume. Trei dintre aceste state europene nu sunt membre ale Uniunii Europene. Ce fac ele atat de bine si unde gresesc alte state?, se intreaba Bloomberg.

FOTO: isi risca viata pentru imaginea PERFECTA. Cine sunt si ce fac cei mai NEBUNI fotografi

Sa gasesti unghiul perfect si cea mai buna perspectiva poate fi, uneori, destul de dificil, mai ales daca esti un fotograf lenesi si nu foarte pasionat de munca pe care o depui.

Caru' cu vedete: Mai ceva ca-n Cenusareasa. Monica a fugit fara acordul lui Irinel; Cei mai sexy barbosi de la Hollywood; 8 cupluri celebre pentru care diferenta de varsta nu conteaza

Manelele s-au nascut intr-o carciuma din Braila. Nelu Vlad si Azur au umplut stadioane si au facut 1. 000 de lei din cel mai controversat stil muzical romanesc, pe vremea lui Ceausescu. Artisti consacrati ai momentului se bat pe paternitatea manelei, dar istoria ii contrazice. Antonia a intarziat, iar Velea a facut criza de nervi la Primarie. Antonia a ajuns in ultimul moment la casa de Casatorii a sectorului 4, cu doar cateva minute inainte ca finii lor, Boier Bibescu si Alina Vladu sa spuna da in fata Ofiterului Starii Civile.

Business Report: Bancile care iti dau cei mai multi bani fara garantii; De unde vine falimentul asigurarilor: un far costa la service 7.000 de euro; Cetatea Brasov va fi scoasa la licitatie daca nu va fi cumparata de Primarie

Ce facem la batranete fara pensie privata. Segmentul pensiilor private este cel mai tanar in peisajul institutiilor financiare non-bancare din tara noastra. Meciul autostrazilor a ajuns la loviturile de departajare. Sibiu-Pitesti vs. Comarnic-Brasov: dupa prelungiri, iata ca s-a ajuns si la penalty-uri. Nici o echipa.

Adevarul Live, ora 14.00: Neurochirurgul Claudiu Matei, despre cei mai mari dusmani ai creierului

Varsta la care apar bolile vasculare cerebrale a scazut dramatic, avertizeaza medicii neurologi si neurochirurgi. in acest context, este esential sa stim de ce tot mai multi tineri sufera accidente vasculare cerebrale si fac tumori, fie ele benigne sau chiar maligne la nivelul creierului. Medicul Claudiu Matei vine la Adevarul Live sa ofere explicatii.

Faze tari: Jucariile sexuale de pe vremea strabunicii. Ti-e si frica sa te atingi de ele; Cei mai batrani proaspat insuratei. La 102 ani, un britanic a decis sa se insoare cu iubita sa de 91; E platita regeste sa stea in vacanta tot anul

Asta le intrece pe toate! Metoda inedita prin care s-a razbunat o tanara pe iubitul infidel. O tanara inselata a descoperit cea mai buna metoda prin care sa se razbune pe iubitul necredincios, punandu-i in cada plina cu apa toata colectia de produse Apple. Danemarca inventeaza conceptul de sex patriotic. Masurile luate de autoritatile daneze pentru a-i face pe locuitori sa repopuleze natiunea. Danemarca, o tara care se confrunta cu o rata a natalitatii extrem de scazuta, a demarat campania Faceti sex pentru Danemarca.

Predoiu il ataca pe Victor Ponta: Unul dintre cei mai mediocri ministri politici

Prim vicepresedintele PNL Catalin Predoiu a lansat un atac la adresa lui Victor Ponta, pe care l-a apreciat ca fiind unul dintre ce mai medriocri ministrii, dupa ce premierul a anuntat ca, luni, va avea loc la Palatul Parlamentului evenimentul 3 ani de la inceputul sfarsitului regimului Basescu-MRU-Predoiu, informeaza Mediafax.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2284 seconds )