Libnet.ro
UNICEF

17:45

Unul dintre cei mai mari producatori de vinuri din Romania, in vizorul DNA

Antena3 Antena3,
Unul dintre cei mai mari producatori de vinuri din Romania, in vizorul DNA

Unul dintre cei mai mari producatori de vinuri din Romania intra in vizorul DNA. Departamanetul juridic din cadrul ANAF a trimis catre DNA o sesizare cu privire evaziunea fiscala pe care ar fi facut-o acest. continuă pe Antena3

Unul dintre cei mai mari producatori de vinuri, in vizorul DNA

Unul dintre cei mai mari producatori de vinuri din Romania intra in vizorul DNA. Departamanetul juridic din cadrul ANAF a trimis catre DNA o sesizare cu privire la evaziunea fiscala pe care ar fi facut-o acest.

Ministrul Culturii: Hamlet, unul dintre cei mai mari scriitori pe care i-a dat umanitatea

Prezent la un eveniment organizat cu prilejul Zilei Internationale a Cartii, ministrul Culturii, Ionut Vulpescu, a facut o confuzie intre scriitorul Shakespeare si personajul Hamlet. Vorbind despre importanta.

Predoiu il ataca pe Victor Ponta: Unul dintre cei mai mediocri ministri politici

Prim vicepresedintele PNL Catalin Predoiu a lansat un atac la adresa lui Victor Ponta, pe care l-a apreciat ca fiind unul dintre ce mai medriocri ministrii, dupa ce premierul a anuntat ca, luni, va avea loc la Palatul Parlamentului evenimentul 3 ani de la inceputul sfarsitului regimului Basescu-MRU-Predoiu, informeaza Mediafax.

Cei mai mari sportivi ai Romaniei s-au intilnit la Soci

Cei mai mari sportivi din istoria Romaniei s-au intilnit la conventia SportAccord World Sport si Business Summit, desfasurata la Soci.

Distrugerea Plafar. Unul dintre cele mai cunoscute branduri romanesti, la un pas sa ajunga istorie

Unul dintre cele mai cunoscute branduri romanesti este la un pas sa ajunga istorie. Plafar, candva doctorul neoficial al romanilor, se zbate acum sa supravietuiasca. in 2007, statul a cedat brandul Plafar.

Patru dintre cei mai buni alpinisti ai Romaniei sunt in continuare blocati pe Muntele Everest

Patru dintre cei mai buni alpinisti ai Romaniei sunt in continuare blocati pe Muntele Everest, si infrunta pericolul, la 36 de ore dupa cutremurul devastator, din Himalaya. Bilantul cutremurului din Himalaya.

VIDEO Un ONG din SUA acuza gigantul industriei lemnului Holzindustrie Schweighofer Romania ca ar cumpara lemn taiat ilegal. Reprezentantii firmei spun ca vor face o ancheta interna

Environmental Investigation Agency EIA), un ONG de mediu cu birouri in Washington D. si Londra, a dat publicitatii filmari din care reiese ca reprezentantii companiei Holzindustrie Schweighofer Romania ar accepta cu buna stiinta si ar recompensa printr-un sistem de bonificatie lemnul taiat ilegal din padurile din Romania. Reprezentantii Holzindustrie spun ca respecta legile, dar vot face o ancheta interna. Holzindustrie Schweighofer este unul dintre cei mai mari jucatori pe piata lemnului, iar numele firmei austriece a fost folosit in discutiile politice despre un nou cod silvic.

FOTO. Efect de domino, dupa controalele politiei santierelor la cei mai mari poluatori din Capitala

Ministerul Mediului a dat startul, luni, actiunii politia santierelor, formata din comisari ai Garzii Nationale de Mediu, care au inceput un control tematic inopinat in privinta poluarii aerului, in toate santierele de constructii din marile orase ale tarii. Imediat dupa inceperea actiunii, santierele s-au anuntat intre ele si, unul dupa altul, ca piesele de domino, si-au inchis portile sau au improvizat solutii cu care sa mimeze, pentru comisari, responsabilitatea fata de calitatea aerului.

Adevarul Live, ora 14.00: Neurochirurgul Claudiu Matei, despre cei mai mari dusmani ai creierului

Varsta la care apar bolile vasculare cerebrale a scazut dramatic, avertizeaza medicii neurologi si neurochirurgi. in acest context, este esential sa stim de ce tot mai multi tineri sufera accidente vasculare cerebrale si fac tumori, fie ele benigne sau chiar maligne la nivelul creierului. Medicul Claudiu Matei vine la Adevarul Live sa ofere explicatii.

Romanul Cosmin Bumbut a castigat una dintre sectiunile celei mai mari competitii de fotografie din lume

Cosmin Bumbut a fost desemnat Fotograful Anului la sectiunea Arhitectura de juriul celei mai mari competitii de fotografie din lume, Sony World Photography Awards, editia 2015. Lucrarea artistului roman prezinta o serie de imagini coplesitoare realizate in celulele a 35 de inchisori din Romania.

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2119 seconds )