Libnet.ro
UNICEF

13:15

Uber, interzis intr-unul dintre cele mai mari orase europene

Playtech Playtech,
Uber, interzis intr-unul dintre cele mai mari orase europene

Compania de ride-sharing Uber tocmai a primit interdictie de a-si mai desfasura actiunile intr-unul dintre cele mai mari orase din Europa. Uber este, momentan, cea mai mare aplicatie de ride-sharing din lume, iar in Marea Britanie, peste 40. 000 de soferi folosesc acest serviciu numai in Londra. incepand de astazi, insa, putem vorbi la trecut despre []. continuă pe Playtech

Uber a pierdut licenta de a opera intr-una dintre cele mai mari capitale din Europa

Uber are din ce in ce mai multe probleme pe piata din Europa. Compania americana a primit o lovitura grava din partea autoritatilor.

Cum arata una dintre cele mai sexy politiste cand renunta la uniforma

Luiza Ciuclea este una dintre cele mai sexy politiste din Romania, iar tinara bruneta nu a scapat nici de ochii barbatilor din strainatate. Imaginile cu politista bruneta fac furori si peste.

Ce mostenire uriasa lasa norvegienii generatiilor urmatoare. Cifrele sunt cele mai mari din intreaga lume

Valoarea Fondului suveran de investitii al Norvegiei, cel mai mare din lume, a ajuns la impresionanta suma de un trilion de dolari pentru prima data, a anuntat Banca Centrala a Norvegiei, care gestioneaza fondul,.

Prof. dr. Leon Danaila, despre una dintre cele mai banale cauze ale cancerului. Toti romanii trebuie sa stie (VIDEO)

Sculptorul de creiere, asa cum este supranumit prof. dr. Leon Danaila, figureaza, alaturi de Einstein printre cele 500 de genii ale secolului 21. in cariera sa de peste jumatate de secol a operat mai mult de.

O familie de tineri antreprenori face afaceri de doua milioane de euro dupa ce a pariat pe una dintre cele mai in voga jucarii ale momentului

Din online in offline e doar un pas. Mai ales cand pariezi in afacerea ta pe unele dintre cele mai in voga jucarii ale momentului.

Unele dintre cele mai scumpe masini din lume, parcate in fata unui restaurant din Targu-Jiu

Unele dintre cele mai scumpe masini din lume au fost fotografiate in fata unui restaurant din municipiul Targu-Jiu.

Prof. dr. Leon Danaila dezvaluie una dintre cele mai banale cauze ale cancerului. Toti romanii sunt vizati

Profesorul doctor Leon Danaila este convins de puterea gandirii pozitive si de rolul autosugestiei in vindecarea unor boli. O boala este formata 50% din stare organica si 50% din stare.

SUA retrag din Romania unele dintre cele mai tari elicoptere de razboi

Fortele Terestre ale SUA au decis sa retraga din tara noastra elicopterele Black Hawk, care s-au aflat in ultimele sase luni la baza Kogalniceanu. Anuntul a fost facut intr-un comunicat al.

Insula Bali, una dintre cele mai renumite destinatii turistice din lume, este lovita de o eruptie vulcanica. Romanii sunt sfatuiti sa evite Indonezia

Ministerul roman al Afacerilor Externe a emis, marti, o avertizare de calatorie pentru Indonezia, dupa ce vulcanul Agung, din insula Bali, a erupt.

VIDEO+FOTO Insula Bali, una dintre cele mai renumite destinatii turistice din lume, este lovita de o eruptie vulcanica. Romanii sunt sfatuiti sa evite Indonezia

Ministerul roman al Afacerilor Externe a emis, marti, o avertizare de calatorie pentru Indonezia, dupa ce vulcanul Agung, din insula Bali, a erupt.

ştiri de la Playtech

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2301 seconds )