Libnet.ro
UNICEF

08:00

Uber a primit autorizatie pentru testarea de masini care se conduc singure in California

Hotnews Hotnews,
 Uber a primit autorizatie pentru testarea de masini care se conduc singure in California

Compania de ridesharing Uber a primit autorizatie de la Departamentul american pentru autovehicule din California, Statele Unite, pentru testarea de masini care se conduc singure pe drumurile publice, la aproape doi ani de la un accident mortal in care a fost implicata o masina Uber, transmite BBC. continuă pe Hotnews

Politia, actiune de amploare in Capitala pentru depistarea soferilor care nu acorda prioritate pietonilor: 95 de permise retinute si 144 de amenzi aplicate, in doar 3 ore

Politistii din Capitala au actionat, marti, pentru depistarea soferilor care nu acorda prioritate pietonilor si au retinut, in trei ore, 95 de permise, fiind aplicate 144 de amenzi, transmite.

An intens pentru Consiliul Concurentei! Care sunt cele mai importante investigatii finalizate in 2019 si ce urmeaza in acest an?

Consiliul Concurentei se afla la un moment de rascruce in activitatea sa, demonstrand in ultima decada ca este o autoritate de top, care functioneaza la standarde europene, cu o activitate care depaseste in unele cazuri pe cea din cadrul autoritatilor.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2226 seconds )