Libnet.ro
UNICEF

11:15

Ucigasul lui Emi Pian a vorbit. A dezvaluit de ce l-a omorat, de fapt, pe interlop

Playtech Playtech,
Ucigasul lui Emi Pian a vorbit. A dezvaluit de ce l-a omorat, de fapt, pe interlop

La aceasta ora, principalul suspect in cazul uciderii intrelopului Emi Pian, liderul clanului Duduienilor, este audiat la aceasta ora la Serviciul Omoruri al Politiei Capitalei. Ce a spus ucigasul lui Emi Pian Acesta a fost pana acum internat la Spitalul Elias din Capitala, sub paza. Au vrut sa-mi curete viata, a afirmat tanarul cand a . continuă pe Playtech

Cum arata si cine este Ciprian Napy, ucigasul lui Emi Pian

Conform informatiilor primite de la anchetatori, dupa derularea evenimentelor din noaptea de luni spre marti, evenimente ce au dus la decesul fostului lider al clanului Duduienilor, principalul suspect in aceasta speta ar fi Ciprian Napy, fiul unui al interlop, liderul gruparii interlope Rinu, ce actioneaza in sectorul 2. Cum arata si cine este Ciprian Napy, .

Noi detalii despre ucigasul lui Emi Pian. Cum arata si cine este Ciprian Napy - GALERIE FOTO

Cel care l-a omorat in urma cu o noapte pe Emi Pian, liderul clanului Duduianu din Capitala, ar fi Ciprian Napy, dintr-o grupare rivala, respectiv clanul Rinu. in urma conflictului, si el s-a ales la randul lui cu rani grave si acum este in spital.

Ucigasul interlopului Emi Pian va fi prezentat, vineri, cu propunere de arestare preventiva

Barbatul care l-a ucis pe seful Clanului Duduianu, Emi Pian, a fost retinut pentru 24 de ore, la capatul a patru ore de audieri la sediul Serviciului Omoruri, urmand a fi prezentat cu propunere de arestare preventiva in fata unui judecator de drepturi si libertati, anunta procurorii.

De unde a pornit, de fapt, scandalul dintre clanuri. Ce a spus Emi Pian in noaptea crimei, inainte sa fie omorat

A fost retinut de catre procurori principalul suspect in uciderea interlopului Emi Pian. Richard Emanuel Gheorghe are varsta de 26 de ani si este un fost boxer. De la ce a pornit scandalul dintre clanuri Barbatul face parte din temutul clan Rinu, format din rivalii clanului Duduianu, si este suspect principal in uciderea lui Emi .

Harta clanurilor interlope din Romania. Legatura nestiuta a lui Liviu Dragnea cu Duduienii si Emi Pian

Exista zone controlate de interlopi de multa vreme, iar lupta pentru suprematie este continua. Multi se afla la inchisoare deoarece au furat, au omorat, au violat, au dat bani cu camata, insa isi exercita puterea si prin intremediul locotenentilor. Iata, asadar, harta clanurilor mafiote din Romania, si legatura lui Liviu Dragnea cu unii dintre cei .

Adevarata cauza a mortii lui Emi Pian. De ce a murit, de fapt, interlopul. Dezvaluiri de ultima ora

S-a aflat adevarata cauza a mortii liderului clanului Duduianu. Avocatul familiei a dezvaluit ca interlopul nu ar fi murit in urma consumului de droguri sau a unui atac de cord, asa cum se vehicula. Despre ce este vorba, de fapt, aflati in paragrafele urmatoare. Care este adevarata cauza a mortii lui Emi Pian Avocatul clanului .

Reactia lui Iohannis, dupa moartea lui Emi Pian. Ce spune presedintele despre interlopii din Romania

Presedintele Klaus Iohannis a luat cuvantul si a vorbit despre clanurile interlope aflate in plin razboi, dupa asasinarea liderului gruparii Duduianu, miercuri, in jurul orei 3:00. Seful statului, care arunca, din nou, vina pe nimeni altii decat social-democratii, a declarat ca ne confruntam cu un fenomen pe care il observam cu ingrijorare. Declaratia presedintelui, in .

Scandal urias la priveghiul lui Emi Pian. Ispita Bianca Pop, conflict violent cu familia clanului Duduianu

Ispita de la Insula Iubirii a creat un adevarat scandal la priveghiul lui Emi Pian, dupa ce a fost scoasa afara de femeile Duduienilor! Aceasta este extrem de nervoasa dupa tot ce s-a intamplat. Scandal urias la priveghiul lui Emi Pian Aceasta a fost indurerata din cauza mortii interlopului Emi Pian, astfel ca a decis .

Ce a aparut la intrarea in palatul lui Emi Pian. Toti trecatorii s-au uitat lung

Drama in in familia Duduienilor, dupa ce liderul gruparii, Emi Pian a decedat in noaptea de luni spre marti, dupa o incaierare generata de o partida de barbut. in fata casei interlopului multa lume, multe flori si mesaje de adio. Lume multa la priveghiul lui Emi Pian Palatul in care locuise Emi Pian a devenit .

Anghel Iordanescu, victima lui Emi Pian. Teapa de sute de mii de euro a clanului Duduianu. Cum s-a incheiat

Dupa moartea lui Emi Pian au aparut foarte multe povesti tinute bine ascunse, care nu sunt deloc fericite. Nu degeaba clanul Duduianu este unul dintre cele mai temute din tara. Anghel Iordanescu, victima lui Emi Pian Faima clanului Duduieni a venit undeva prin anii 2000, datorita unor activitati infractionale violente dar si a unor aliante .

ştiri de la Playtech

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2037 seconds )