Libnet.ro
UNICEF

11:45

Noi detalii despre ucigasul lui Emi Pian. Cum arata si cine este Ciprian Napy - GALERIE FOTO

Antena3 Antena3,
Noi detalii despre ucigasul lui Emi Pian. Cum arata si cine este Ciprian Napy - GALERIE FOTO

Cel care l-a omorat in urma cu o noapte pe Emi Pian, liderul clanului Duduianu din Capitala, ar fi Ciprian Napy, dintr-o grupare rivala, respectiv clanul Rinu. in urma conflictului, si el s-a ales la randul lui cu rani grave si acum este in spital. continuă pe Antena3

Cum arata si cine este Ciprian Napy, ucigasul lui Emi Pian

Conform informatiilor primite de la anchetatori, dupa derularea evenimentelor din noaptea de luni spre marti, evenimente ce au dus la decesul fostului lider al clanului Duduienilor, principalul suspect in aceasta speta ar fi Ciprian Napy, fiul unui al interlop, liderul gruparii interlope Rinu, ce actioneaza in sectorul 2. Cum arata si cine este Ciprian Napy, .

Ce s-a aflat despre criminalul lui Emi Pian, liderul de clan interlop ucis. E scandalos!

Incertitudine in ceea ce il priveste pe criminalul liderului de clan interlop ucis noaptea trecuta in Bucuresti. Politia nu a facut niciun anunt despre acesta, drept urmare nu se stie daca a fost prins, la aproape 12 ore de la atac.

Ea e sotia lui Emi Pian, care il plange pe interlop. Detalii incredibile despre relatia celor doi

Apar noi detalii despre Emi Pian, interlopul ucis pe o strada din Capitala in stil mafiot. Acesta era casatorit si avea doi copii. Barbatul s-a insurat in urma cu patru ani cu Cristina, iar nunta lor a avut loc pe o strada din Bucurestii Noi.

Legatura nebanuita dintre Jador si Emi Pian. Ce il leaga pe manelist de celebrul interlop

Noi amanunte ies la iveala despre viata lu Emi Pian, interopul care a decedat dupa ce a fost injunghiat la un joc de barbut, in noaptea de luni spre marti, in Bucuresti. Acesta este prieten cu multi manelisti care veneau si intretineau atomsfera la petrecerile organizate de clan, iar printre acestie se afla si Jador.

L-au gasit pe criminalul lui Emi Pian. Ce se intampla acum. Detalii de ultima ora

Clanul lui Emi Duduianu, interopul mort la o partida de barbut, este in alerta dupa anuntul potrivit caruia cel care l-ar fi injunghiat a fost dus la audieri la Serviciul Omoruri din cadrul Politiei Capitalei. L-au gasit pe asasinul lui Emi Pian. Ce se intampla acum cu el. Ultimele detalii Suspectul de crima ar fiCiprian .

EXCLUSIV Adevarul care adanceste drama din clanul Duduienilor. in loc sa joace la nunta de lux a fiicei sale, Emi Pian va fi inmormantat cu doar o zi inainte

Drama imensa in clanul Duduianu. Fiica lui Emi Pian, Izabela, urma sa faca nunta in acest weekend. Manelistii care urmau sa ii cante la fastuoasa petrecere, vor canta acum la inmormantarea tatalui ei. Detalii in exclusivitate. Fiica lui Emi Pian urma sa se marite in weekend Detalii cutremuratoare ies la iveala, dupa moartea fulgeratoare a .

Ultimul mesaj al interlopului ucis, Emi Pian: Intra lumea peste noi in casa, ne bate si ...

Temutul Emi Pian a fost executat in stil mafiot pe o strada din Sectorul 6. Faptasul ar fi membrul unui clan rival. Emi Pian era unul dintre cei mai temuti lideri interlopi din Capitala si avea 39 de ani. Acesta era cunoscut pentru santaj, camata, proxenetism si trafic de droguri.

Emi Pian, viata plina de scandaluri. in ce relatie se afla cu Florin Salam

Emi Pian a murit suparat pe Florin Salam, despre care spunea ca era fratiorul sau. Interlopul, care a avut parte de o moarte violenta, a spus acum trei luni totul despre relatia pe care a avut-o cu celebrul manelist Florin Salam, cu care se cunostea de foarte mult timp. Emi Pian a murit suparat pe .

Lovitura de teatru in cazul tatalui lui Emi Pian. Ce s-a intamplat, de fapt, cu Nicolae Duduianu

Imediat dupa anuntul dramaticului sfarsit al liderului clanului Duduianu, Emi Pian, a aparut zvonul mortii tatalui acestuia, aflat in penitenciarul Rahova. Autoritatile penitenciarului nu au dat niciun comunicat in dimineata zilei de marti prin care sa infirme sau sa confirme informatiile. Zvonurile despre decesul batranului Duduianu false Noaptea de luni spre marti, 4 august, a .

Vedeta devastata de moartea interlopului Emi Pian: A murit unul dintre cei mai buni prieteni ai mei

Fosta vedeta a emisiunii Insula Iubirii, ispita Bianca Pop, a reactionat pe retelele de socializare imediat ce a aflat despre moartea lui Florin Mototolea, cunoscut sub numele de Emi Pian, liderul clanului Duduianu din Capitala. Se pare ca vedeta este devastata de disparitia celui pe care il considera unul dintre cei mai buni prieteni.

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2108 seconds )