Libnet.ro
UNICEF

13:00

Ucraina, cel mai periculos adversar pentru Romania

Online Sport Online Sport,
Ucraina, cel mai periculos adversar pentru Romania

A spus-o deja Mircea Lucescu si datele statistice intaresc afirmatiile reputatului antrenor roman. Ucraina este in acest moment cel mai periculos adversar pe care nationala Romaniei il poate intalni in barajul pentru Cupa Mondiala. continuă pe Online Sport

Un Porsche 911 vechi de 40 de ani este expus in cel mai nou showroom din Romania al marcii germane

Un Porsche 911 vechi de 40 de ani a ajuns in Centrul Porsche Bucuresti, cel mai nou si mai mare complex auto din Romania in care este reprezentata marca sport germana Porsche. Proprietarul ei, un roman, povesteste ca s-a indragostit de Porsche uitandu-se la serialul Dallas.

Analiza: Cine ar fi cel mai accesibil adversar din baraj?

Romania poate intui pe moment ca va cadea in baraj cu Suedia, Portugalia, Croatia sau Grecia, pana cand FIFA stabilieste clar urnele, vineri. Dintre acestea iata cum vedem noi situatia.

Brazilia: cel mai periculos cartel de droguri promite o Cupa Mondiala a terorii in 2014

Cel mai mare si cel mai periculos cartel de droguri din Brazilia a amenintat politistii ca va organiza anul viitor o Cupa Mondiala a terorii, amintind de protestele violente care au marcat tara in ultimele saptamani. Manifestatiile au loc pe fondul nemultumirilor populatiei, care acuza guvernul ca isi permite sa gazduiasca Cupa Mondiala de Fotbal, dar nu ajuta la imbunatatirea stilului de viata.

Mircea Lucescu: Cred ca adversarul cel mai bun pentru noi ar fi Grecia. N-as recomanda Ucraina

Mircea Lucescu a vorbit despre adversarii pe care Romania ii poate intalni in barajul de calificare la Mondialul de fotbal din 2014. N-as recomanda Ucraina in acest moment. Cred ca echipa Greciei ar fi cel mai bun adversar pentru noi, a precizat tehnicianul celor de la Sahtior Donetk.

Evolutia investitiilor straine in Romania. Care a fost cel mai bun an pentru economia romaneasca

Banii adusi de investitorii straini in economia Romaniei au crescut in salturi in ultimii 20 de ani. Cele mai mari sume au intrat in tara in perioada 2004-2008, cand economia era intr-o puternica ascensiune.

Evolutia investitiilor straine in Romania. Care a fost cel mai bun an pentru economia romaneasca

Banii adusi de investitorii straini in economia Romaniei au crescut in salturi in ultimii 20 de ani. Cele mai mari sume au intrat in tara in perioada 2004-2008, cand economia era intr-o puternica ascensiune.

Mircea Lucescu: Cred ca adversarul cel mai bun pentru noi ar fi Grecia.

Tehnicianul echipei Sahtior Donetk, Mircea Lucescu, a declarat, miercuri, ca reprezentativa Greciei ar fi cel mai bun adversar al Romaniei in barajul pentru calificarea la Cupa Mondiala din 2014, potrivit Mediafax. Ucraina este o echipa puternica in momentul de fata. N-as recomanda deloc Ucraina acum. Croatia este sub nivelul Ucrainei. Nu prea au jucatori din afara, se bazeaza mult pe fotbalistii din campionatul intern. Cred ca adversarul cel mai bun pentru noi ar fi Grecia. Nu cunosc .

TOP 10 tari in care e cel mai usor sa dezvolti un business. Pe ce loc este Romania

Wall-Street. ro va prezinta tarile in care este cel mai usor sa dezvolti o afacere, dar si unde se afla Romania intr-un clasament cu 185 de state, potrivit raportului Doing Business, realizat de Banca Mondiala.

FOTO VIDEO Cum arata cel mai prost drum national din Romania, ocolit de turisti, dar preferat de contrabandisti, braconieri si hoti de lemne

Soseaua care traverseaza spectaculoasa zona turistica Ciocanesti Cirlibaba Borsa, legand judetele Suceava si Maramures prin pasul Prislop, este probabil cel mai prost drum national din Romania. Ocolit de turisti, drumul este preferat de braconieri, hoti de lemne si traficanti de tigari. Desi termenul de executie a lucrarilor a expirat in septembrie, constructorul a realizat doar 5% din investitie.

S-a spart gheata la Sky Tower: Cel mai mare furnizor privat de electricitate a inchiriat 1.200 mp

Compania Tinmar Ind, cel mai mare comerciat privat de electricitate din Romania isi muta sediul in Sky Tower. De asemenea in cladire va fi deschis si un restaurant din 21 octombrie.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2071 seconds )