Libnet.ro
UNICEF

05:30

Evolutia investitiilor straine in Romania. Care a fost cel mai bun an pentru economia romaneasca

Antena3 Antena3,
Evolutia investitiilor straine in Romania. Care a fost cel mai bun an pentru economia romaneasca

Banii adusi de investitorii straini in economia Romaniei au crescut in salturi in ultimii 20 de ani. Cele mai mari sume au intrat in tara in perioada 2004-2008, cand economia era intr-o puternica ascensiune. continuă pe Antena3

Evolutia investitiilor straine in Romania. Care a fost cel mai bun an pentru economia romaneasca

Banii adusi de investitorii straini in economia Romaniei au crescut in salturi in ultimii 20 de ani. Cele mai mari sume au intrat in tara in perioada 2004-2008, cand economia era intr-o puternica ascensiune.

TOP 10 tari in care e cel mai usor sa dezvolti un business. Pe ce loc este Romania

Wall-Street. ro va prezinta tarile in care este cel mai usor sa dezvolti o afacere, dar si unde se afla Romania intr-un clasament cu 185 de state, potrivit raportului Doing Business, realizat de Banca Mondiala.

Iata care sunt cel mai bine platiti actori din 2013!

Revista Forbes a stabilit ca Ashton Kutcher, Jon Cryer si Ray Romano sunt cel mai bine platiti actori din 2013, avand in ultimul an incasari ce depasesc bine suma de 15 milioane de dolari.

Ucraina, cel mai periculos adversar pentru Romania

A spus-o deja Mircea Lucescu si datele statistice intaresc afirmatiile reputatului antrenor roman. Ucraina este in acest moment cel mai periculos adversar pe care nationala Romaniei il poate intalni in barajul pentru Cupa Mondiala.

O imagine sumbra: Piata constructiilor arata ca dupa razboi. 2013 este cel mai prost an de pana acum

Declansata in anul 2008, criza financiara a afectat grav atat sectorul constructiilor din Romania, cat si cel din Uniunea Europeana. Tendintele de revenire la o situatie de crestere economica au fost franate insa de declansarea crizei datoriilor.

Un Porsche 911 vechi de 40 de ani este expus in cel mai nou showroom din Romania al marcii germane

Un Porsche 911 vechi de 40 de ani a ajuns in Centrul Porsche Bucuresti, cel mai nou si mai mare complex auto din Romania in care este reprezentata marca sport germana Porsche. Proprietarul ei, un roman, povesteste ca s-a indragostit de Porsche uitandu-se la serialul Dallas.

Mircea Lucescu: Cred ca adversarul cel mai bun pentru noi ar fi Grecia. N-as recomanda Ucraina

Mircea Lucescu a vorbit despre adversarii pe care Romania ii poate intalni in barajul de calificare la Mondialul de fotbal din 2014. N-as recomanda Ucraina in acest moment. Cred ca echipa Greciei ar fi cel mai bun adversar pentru noi, a precizat tehnicianul celor de la Sahtior Donetk.

S-a spart gheata la Sky Tower: Cel mai mare furnizor privat de electricitate a inchiriat 1.200 mp

Compania Tinmar Ind, cel mai mare comerciat privat de electricitate din Romania isi muta sediul in Sky Tower. De asemenea in cladire va fi deschis si un restaurant din 21 octombrie.

David Bowie a fost desemnat cel mai bine imbracat britanic din toate timpurile

Revista BBC History l-a desemnat pe David Bowie ca fiind cel mai bine imbracat britanic din toate timpurile, artistul de 66 de ani surclasand-o pe regina Elisabeta I.

David Bowie a fost ales cel mai bine imbracat britanic din toate timpurile

Revista BBC History l-a desemnat pe David Bowie ca fiind cel mai bine imbracat britanic din toate timpurile, artistul de 66 de ani surclasand-o pe regina Elisabeta I.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2196 seconds )