Libnet.ro
UNICEF

23:15

Ucraina a cerut UE un imprumut suplimentar de 2 miliarde euro pentru plata gazelor rusesti. Merkel recomanda aliatilor Kievului sa puna mana de la mana

Adevărul Adevărul,
Ucraina a cerut UE un imprumut suplimentar de 2 miliarde euro pentru plata gazelor rusesti. Merkel recomanda aliatilor Kievului sa puna mana de la mana

Ucraina a cerut UE un imprumut suplimentar in valoare de 2 miliarde de euro, suma ceruta de Rusia pana la sfarsitul lunii octombrie pentru reluarea livrarilor de gaze suspendate in iunie, a anuntat marti Comisia Europeana, relateaza AFP. continuă pe Adevărul

Ucraina a cerut Uniunii Europene un imprumut suplimentar de doua miliarde euro pentru plata gazelor rusesti

Ucraina a cerut Uniunii Europene un imprumut suplimentar in valoare de 2 miliarde de euro, suma ceruta de Rusia pana la sfarsitul lunii octombrie pentru reluarea livrarilor de gaze suspendate in iunie, a.

Kievul cere UE un imprumut suplimentar de doua miliarde de euro pentru a-si plati datoria la gaze

Ucraina a cerut Uniunii Europene un imprumut suplimentar de doua miliarde de euro, o suma pe care Kievul trebuie sa o plateasca Moscovei pana la sfarsitul lunii octombrie pentru gazele livrate, o conditie.

Politia italiana a destructurat un grup de companii, acuzate de frauda fiscala: Prejudiciul este de 1,7 miliarde euro

Politia italiana a destructurat un grup de companii suspectate ca au pus in practica un sistem de facturare falsa, pentru o frauda fiscala in valoare totala de 1,7 miliarde de euro, relateaza AFP. Activitatea.

Ponta: Poate e mai bine sa avem in 2015 deficit de 2%, in loc de 1,4%, dar sa absorbim 7-8 miliarde euro

Premierul Victor Ponta a declarat ca nu are idee cum va putea aloca in bugetul pe anul viitor sumele pentru cofinantarea a 50% din fondurile de coeziune si a apreciat ca poate ca ar fi mai bine ca Romania sa.

Banca centrala a Chinei va oferi bancilor 32,6 miliarde dolari pentru stimularea economiei

Banca centrala din China vrea sa puna la dispozitia sistemului bancar 200 de miliarde de yuani 32,6 miliarde de dolari). Fondurile vor fi puse la dispozitia a circa 20 de banci nationale si regionale mari si se.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2239 seconds )