Libnet.ro
UNICEF

08:45

Ucraina: O militanta anticoruptie a decedat la trei luni dupa un atac cu acid

Hotnews Hotnews,
 Ucraina: O militanta anticoruptie a decedat la trei luni dupa un atac cu acid

O militanta impotriva coruptiei din Ucraina, Katerina Gandziuk, grav ranita dupa un atac cu acid, a decedat la spital, informeaza duminica AFP, citand surse din anturajul acesteia, noteaza Agerpres. continuă pe Hotnews

O cunoscuta activista anticoruptie din Ucraina a murit la trei luni dupa ce a fost atacata cu acid

Militanta anticoruptie Katerina Handziuk, in varsta de 33 de ani, consiliera a primarului din orasul ucrainean Herson, a murit duminica la spital, ca urmare a ranilor suferite la sfarsitul lunii iulie, cand a fost atacata cu acid in fata casei sale.

VIDEO Cum s-a lucrat in trei luni la noul centru pietonal din municipiu. Investitia costa doua milioane de euro

Au trecut trei luni de la inchiderea Bulevardului Corvin din centrul municipiului Hunedoara, pentru a fi transformat intr-un centru pietonal. Lucrarile la viitoarea promenada, dotata cu fantani arteziene, sunt inca departe de final, desi autoritatile spera sa fie realizate in acest an.

Scaderea ROBOR la trei luni continua. La cat a ajuns

Indicele Robor la trei luni, in functie de care sunt calculate dobanzile la majoritatea creditelor in lei, a scazut la 3,29%, potrivit datelor publicate vineri de Banca Nationala a Romaniei. Robor la.

ROBOR la trei luni a scazut la 3,29%

Indicele ROBOR la 3 luni a scazut la 3,29%, de la 3,31%, valoarea inregistrata in sedinta precedenta, potrivit datelor publicate de Banca Nationala a Romaniei BNR).

ROBOR la trei luni a stagnat la 3,31%

Indicele ROBOR la 3 luni a stagnat la 3,31%, valoarea inregistrata si in sedinta precedenta, potrivit datelor publicate de Banca Nationala a Romaniei BNR).

ştiri de la Hotnews

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2219 seconds )