Libnet.ro
UNICEF

07:45

Ucraina: Miscarea prorusa din orasul Harkiv pregateste propriul referendum pentru unirea cu Rusia

Hotnews Hotnews,
 Ucraina: Miscarea prorusa din orasul Harkiv pregateste propriul referendum pentru unirea cu Rusia

Tensiunile s-au acutizat vineri in estul Ucrainei dupa anuntul militantilor prorusi din orasul Harkiv ca vor organiza duminica propriul lor referendum in cadrul unui miting, in care sa se decida unirea cu Rusia, transmite AFP. continuă pe Hotnews

LIVE TEXT Intalnirea ultimei sanse intre John Kerry si Serghei Lavrov, cu 48 de ore inaintea referendumului din Crimeea, a esuat. Moscova promite totusi sa nu invadeze sud-estul Ucrainei

Intalnirea dintre secretarul american de Stat John Kerry si omologul sau rus Serghei Lavrov, prezentata ca fiind a ultimei sanse, cu 48 de ore inaintea referendumului privind integrarea Crimeei in Rusia, a inceput vineri, la Londra, la ora 10,30 GMT, scrie France Presse. ----------------------Ora 20:50 Rusia sustine ca a interceptat o drona americana deasupra Peninsulei Crimeea Ora 20:30 Ucraina: Miscarea prorusa din orasul Harkiv pregateste propriul referendum pentru unirea cu Rusia Ora 19:32 NATO: Referendumul din Crimea incalca legislatia internationalaOra 17:58 Putin, catre seful ONU Ban Ki-Moon: Decizia de a organiza un referendum pe tema statutului Peninsulei Crimeea respecta in intregime legislatia internationala in vigoareOra 17:44 Lavrov, dupa intalnirea cu Kerry: Rusia va respecta rezultatul referendumului din Crimeea / Kerry: Ratificarea referendumului in Parlamentul rus ar insemna anexarea pe ascuns a peninsuleiVezi in articol principalele momente de vineri, 14 martie, privind Ucraina.

Lideri prorusi din orasul ucrainean Harkiv cer unirea cu Rusia.

Activisti prorusi din orasul ucrainean Harkiv vor organiza duminica un vot consultativ nereprezentativ in favoarea autonomiei si unirii cu Rusia, informeaza Mediafax. Miscarea prorusa din Harkiv a anuntat ca va instala 100-200 de urne, duminica, in centrul orasului, unde este programata o manifestatie prorusa. Mitinguri similare vor avea loc si in Lugansk, Donetk, Mariupol si Odesa. Liderii prorusi de la Harkiv au avertizat ca vor prelua puterea si vor solicita ajutorul Rusiei. Premierul .

Activisti prorusi din orasul ucrainean Harkiv cer unirea cu Rusia

Activisti prorusi din orasul ucrainean Harkiv vor organiza, duminica, un vot consultativ nereprezentativ in favoarea autonomiei si unirii cu Rusia, informeaza AFP. Miscarea prorusa din Harkiv a anuntat.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2142 seconds )