Libnet.ro
UNICEF

10:45

Ucraina a primit o noua transa de 500 de milioane de euro, ajutor de la Uniunea Europeana

B1 B1,
Ucraina a primit o noua transa de 500 de milioane de euro, ajutor de la Uniunea Europeana

Ucraina a primit miercuri o noua transa de 500 de milioane de euro ajutor de la Comisia Europeana, fonduri acordate in schimbul implementarii de reforme, in contextul in care Kievul are un nou guvern. continuă pe B1

Uniunea Europeana acorda o noua transa de 500 de milioane de euro ajutor catre Ucraina

Comisia Europeana a acordat miercuri o noua transa de 500 de milioane de euro ajutor catre Ucraina in schimbul implementarii de reforme, informeaza AFP. Comisia, in numele Uniunii Europene, a acordat 500 de.

Comisia Europeana a acordat Ucrainei o noua transa de 500 de milioane de euro

Comisia Europeana a acordat, miercuri, o noua transa de 500 de milioane de euro Ucrainei, cu conditia aplicarii reformelor, imediat dupa investirea noului Guvern prooccidental de la Kiev. Comisia Europeana,.

Rezervele valutare la BNR s-au redus cu 747 milioane euro

Rezervele valutare la Banca Nationala a Romaniei s-au redus cu 747 milioane de euro, de la 32,214 miliarde de euro la 31 octombrie 2014, la 31,46 miliarde de euro, la 30 noiembrie 2014, potrivit unui comunicat de presa al Bancii Centrale.

Tel Drum, serie exceptionala de contracte castigate cu statul de cand Liviu Dragnea e in Guvern: peste 100 milioane de euro in 3 ani

Dragnea da anumite fonduri europene si apoi castiga Tel Drum. Daca dispare Dragnea, dispare Tel Drum. Tel Drum are contract in fiecare comuna, a acuzat Marian Vanghelie, in ziua in care a fost exclus din PSD. Cat adevar este in aceste declaratii? Datele din Sistemul Electronic de Achizitii Publice SEAP) consultate de HotNews. ro arata ca firma din Alexandria si-a adjudecat pentru perioada 2013-2017 contracte de aproape 34 milioane de euro pentru intretinerea drumurilor din Teleorman, judetul deputatului PSD Liviu Dragnea, atat pe timp de vara cat si pe timp de iarna. In perioada 2012-2014, firma a castigat peste 30 de contracte si acorduri cadru in valoare de peste 105 milioane euro in localitati din Olt, Teleorman, Satu Mare, Dambovita, Craiova si Constanta.

Lichiditate de peste 5 milioane euro pe BVB

Piata principala a Bursei de Valori Bucuresti BVB) a inregistrat, in prima parte a sedintei de tranzactionare de astazi, o lichiditate de 22. 616,03 lei 5. 811,44 euro).

UNATC a cumparat o cladire de birouri in zona Universitate, cu 3 milioane euro, prin finantare din fonduri UE

Universitatea Nationala de Arta Teatrala si Cinematografica I. Caragiale UNATC) a cumparat o cladire de birouri in zona Universitate din Bucuresti, cu peste 3 milioane de euro, fonduri europene, anunta compania Esop Consulting, citata de Mediafax. Imobilul va fi sediul unui proiect de cercetare in domeniul artelor si cinematografiei. Reprezentantii companiei de consultanta sustin ca tranzactia este una dintre cele mai mari, pana acum.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2239 seconds )