Libnet.ro
UNICEF

00:07

Lichiditate de peste 5 milioane euro pe BVB

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Lichiditate de peste 5 milioane euro pe BVB

Piata principala a Bursei de Valori Bucuresti BVB) a inregistrat, in prima parte a sedintei de tranzactionare de astazi, o lichiditate de 22. 616,03 lei 5. 811,44 euro). continuă pe Ziarul Bursa

Tel Drum, serie exceptionala de contracte castigate cu statul de cand Liviu Dragnea e in Guvern: peste 100 milioane de euro in 3 ani

Dragnea da anumite fonduri europene si apoi castiga Tel Drum. Daca dispare Dragnea, dispare Tel Drum. Tel Drum are contract in fiecare comuna, a acuzat Marian Vanghelie, in ziua in care a fost exclus din PSD. Cat adevar este in aceste declaratii? Datele din Sistemul Electronic de Achizitii Publice SEAP) consultate de HotNews. ro arata ca firma din Alexandria si-a adjudecat pentru perioada 2013-2017 contracte de aproape 34 milioane de euro pentru intretinerea drumurilor din Teleorman, judetul deputatului PSD Liviu Dragnea, atat pe timp de vara cat si pe timp de iarna. In perioada 2012-2014, firma a castigat peste 30 de contracte si acorduri cadru in valoare de peste 105 milioane euro in localitati din Olt, Teleorman, Satu Mare, Dambovita, Craiova si Constanta.

Marea Britanie cheltuie peste 300 MILIOANE de euro anual pentru elevii imigranti care nu stiu limba engleza

Fondurile necesare predarii copiilor din scolile britanice care nu stiu limba engleza se ridica la peste 306 milioane de euro anual, cu peste 50 de milioane de euro mai mult decat in urma cu trei ani, din cauza.

Lichiditate de aproximativ 27 milioane lei pe BVB

Piata principala a Bursei de Valori Bucuresti BVB) a inregistrat, in prima parte a sedintei de tranzactionare de astazi, o lichiditate de aproximativ 27 milioane lei 6,1 milioane euro).

Coradrive.ro, vanzari de peste 450.000 euro in primul an

Serviciul coradrive, gazduit de magazinul cora Lujerului din Capitala, a inregistrat vanzari de peste 2 milioane lei 453. 000 euro) in primul an de activitate, retailerul avand in plan extinderea in principal in Bucuresti, dar analizeaza si alte orase.

UNATC a cumparat o cladire de birouri in zona Universitate, cu 3 milioane euro, prin finantare din fonduri UE

Universitatea Nationala de Arta Teatrala si Cinematografica I. Caragiale UNATC) a cumparat o cladire de birouri in zona Universitate din Bucuresti, cu peste 3 milioane de euro, fonduri europene, anunta compania Esop Consulting, citata de Mediafax. Imobilul va fi sediul unui proiect de cercetare in domeniul artelor si cinematografiei. Reprezentantii companiei de consultanta sustin ca tranzactia este una dintre cele mai mari, pana acum.

BVB: Tranzactii de peste 141 milioane lei in aceasta saptamana

Valoarea totala tranzactionata saptamana aceasta pe Bursa de Valori Bucuresti BVB) s-a ridicat la 141,25 milioane lei, dintre care operatiunile cu actiuni au cumulat 132,56 milioane lei, potrivit unui buletin al Puls Capital trimis redactiei.

Marea Britanie cheltuie 306 milioane de euro anual pentru elevii imigranti care nu stiu engleza

Fondurile necesare predarii copiilor din scolile britanice care nu stiu limba engleza se ridica la peste 306 milioane de euro anual, cu peste 50 de milioane de euro mai mult decat acum trei ani, din cauza cresterii numarului de imigranti.

Rezervele valutare la BNR s-au redus cu 747 milioane euro

Rezervele valutare la Banca Nationala a Romaniei s-au redus cu 747 milioane de euro, de la 32,214 miliarde de euro la 31 octombrie 2014, la 31,46 miliarde de euro, la 30 noiembrie 2014, potrivit unui comunicat de presa al Bancii Centrale.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2609 seconds )