Libnet.ro
UNICEF

05:15

UCRAINA: Separatistii din est ii ameninta pe cei care vor sa voteze

România Liberă România Liberă,
UCRAINA: Separatistii din est ii ameninta pe cei care vor sa voteze

Militantii separatisti din Lugansk, in estul Ucrainei, au impartit manifeste prin care ameninta locuitorii care intentioneaza sa mearga la vot. continuă pe România Liberă

Separatistii prorusi ii ameninta pe cei care intentioneaza sa voteze in alegerile ucrainene

Militantii separatisti din Lugansk, in estul Ucrainei, au impartit manifeste prin care ameninta locuitorii care intentioneaza sa se prezinte la alegerile parlamentare organizate duminica de Kiev, relateaza agentia Zik, in pagina electronica, potrivit Mediafax.

Ucraina: Cetatenii care vor sa mearga la vot, amenintati de separatistii din Lugansk

Militantii separatisti din regiunea Lugansk, din estul Ucrainei, au impartit manifeste prin care ameninta locuitorii care intentioneaza sa se prezinte la alegerile parlamentare organizate duminica, informeaza.

Noul produs Facebook se numeste Rooms si e pentru cei care vor anonimitate

Facebook a lansat o aplicatie care permite utilizatorilor sa discute despre diverse subiecte sub anonimat. Facebook Rooms este un fel de Reddit, dar mai aratos.

Livia Stanciu: Cei audiati vor fi dusi acasa tot cu autocarele

Presedintele iCCJ, Livia Stanciu, a explicat, vineri, ca oamenii adusi cu autocarele pentru a da declaratii in dosarul referendumului din 2012 vor fi dusi inapoi acasa tot cu autocare si ca aceasta masura.

VIDEO FOTO. Complexul de schi Masikryong din Coreea de Nord. Un fotograf din Singapore a primit ACCES EXCLUSIV in interior

Prima statiune de schi din Coreea de Nord, construita cu scopul de a atrage mii de turisti straini in tara lui Kim Jong-un, este un complex imens si dotat pentru confortul clientilor. Fotograful Aram Pan a stat intr-o camera din categoria a treia a hotelului si a incercat toate facilitatile incluse - sala de sport, sauna, coaforul, restaurantul. Cei care vor sa se distreze au si o camera de karaoke si dans cu lumini colorate si podea din marmura.

Primarul Timisoarei Nicolae Robu vrea sa introduca taxa pe paragina, pentru cei care nu-si ingrijesc proprietatile

Primarul Timisoarei, Nicolae Robu, a declarat, vineri, ca va cere introducerea taxei pe paragina, care sa fie aplicata tuturor celor care detin terenuri sau cladiri pe care nu le intretin, informeaza Agerpres. In momentul de fata, municipalitatea cauta modalitatea ca aceasta taxa sa capete aspect legal si sa poata fi aplicata, eventual sub forma unor creante fiscale prin care sa se poata aplica si penalitati.

Claudiu Manda (PSD): Klaus Iohannis este inconjurat de catre toti cei care cereau marirea taxelor in 2010

Deputatul PSD, Claudiu Manda il critica, intr-o declaratie de presa, pe prezidentiabilul Klaus Iohannis, despre care spune ca vorbeste despre sistemeul de taxe si impozite, desi nu are notiuni economicede.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2368 seconds )