Libnet.ro
UNICEF

15:15

Ucraina: Unul dintre liderii miscarii de contestare a lui Ianukovici, dat disparut

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Ucraina: Unul dintre liderii miscarii de contestare a lui Ianukovici, dat disparut

Unul dintre liderii foarte activi ai miscarii de contestare a presedintelui Viktor Ianukovici a fost dat disparut de doua zile, in conditiile in care miercuri a fost gasit, la periferia Kievului, corpul unui alt activist, transmite AFP. continuă pe Ziarul Bursa

Opozitia ucraineana, dezamagita de propunerile lui Ianukovici.

Liderii opozitiei ucrainene si-au exprimat dezamagirea, joi seara, dupa negocierile cu presedintele Viktor Ianukovici si au facut apel catre manifestanti sa ramana mobilizati, relateaza AFP, conform Mediafax. Dupa patru ore de negocieri, unul dintre liderii miscarii de contestare, Arseni Iateniuk, a apreciat ca exista sanse mari pentru a pune capat baii de sange. Insa, putin mai tarziu, el s-a aratat mai temperat, la fel ca si alti lideri din cadrul opozitiei, in fata miilor de .

Unul dintre cele mai mari patinoare din lume se deschide in ianuarie in Viena.

Ca in fiecare an, in fata Primariei din Viena, se deschide un imens patinoar de peste 7. 000 mp de gheata. Este unul dintre cele mai mari patinoare mobile din lume si constituie de ani buni un punct fix in calendarul de evenimente din Viena. Succesul patinoarului nu se bazeaza doar pe dimensiunea suprafetei de gheata, care comparativ cu 1996 s-a marit de aproape patru ori, ci si pe continua dezvoltare si crestere a standardelor in ceea ce priveste tehnica, confortul, serviciile si oferta .

Gheoghe Trif, unul dintre localnicii salvatori: Am zis, trebuie sa ii gasim, daca sunt aici, pe muntii nostri

Gheoghe Trif, unul dintre localnicii salvatori care au ajuns primii la locul accidentului aviatic dinApuseni, a primit coordonatele exacte de la un politist din Alba. Trif a povestit, intr-o interventie.

Gheorghe Trif, unul dintre localnicii salvatori: Am zis, trebuie sa ii gasim, daca sunt aici, pe muntii nostri

Gheorghe Trif, unul dintre localnicii salvatori care au ajuns primii la locul accidentului aviatic dinApuseni, a primit coordonatele exacte de la un politist din Alba. Trif a povestit, intr-o interventie.

NASA: Tendinta de incalzire a planetei nu poate fi negata. Anul 2013, unul dintre cei mai calzi de cand s-au inceput masuratorile

Cele mai recente rapoarte realizate de NASA si de National Oceanic and Atmospheric Administration NOAA) arata ca anul 2013 a fost unul dintre cei mai calzi, pe glob, de cand s-a inceput colectarea datelor despre.

SUA: Unul dintre sefii Nvidia, lovit mortal de tren in California

Unul dintre managerii de marketing al companiei Nvidia, Phil Scholz, a murit, luni, in urma unui accident feroviar. Scholz, in varsta de 36 de ani, a fost lovit de tren in Santa Clara, California, relateaza.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2694 seconds )