Libnet.ro
UNICEF

17:30

Ucrainenii vor putea calatori din iunie fara vize in UE

Hotnews Hotnews,
 Ucrainenii vor putea calatori din iunie fara vize in UE

Ucrainenii vor putea in scurt timp sa calatoreasca in Uniunea Europeana fara vize, dupa un vot in acest sens al Parlamentului European, o masura salutata imediat de presedintele ucrainean Petro Poroshenko, scrie AFP. continuă pe Hotnews

Ucrainenii vor putea calatori in statele UE fara vize incepand din luna iunie

Veste buna pentru ucraineni. Acestia vor putea calatori in curandin orice stat din Uniunea Europeana fara viza, decizia fiind luata in urma voturilor din Parlamentul European. De as.

Vor putea fura, din nou, in familie. Liber la contracte pentru sotii, copii si rude. Dezincriminarea conflictului de interese arunca Romania de pe harta UE / Atacul la justitie, in ultimele faze

Inevitabilul se intampla. Din puzderia de proiecte de legi care modifica legislatia penala, incep sa treaca de Parlament, una cate una, modificari-cheie care-i ajuta pe gestionarii de bugete ai Romaniei sa fure bani publici fara a mai raspunde penal. Cel mai recent exemplu: modul in care au dezincriminat, marti, deputatii-juristi conflictul de interese. Proiectul de lege initiat de cinci deputati PSD, UDMR si unul de la minoritati a trecut deja de Senat, marti a primit raport pozitiv in comisia juridica din Camera Deputatilor si va fi votat foarte probabil in plen. Una dintre cele mai importante sanctiuni gandite ca mod de disciplinare a administratiei publice risca sa devina curand istorie. De ce este gravissim?.

Cetatenii ucraineni vor putea petrece in statele UE o perioada de pana la 90 de zile, fara vize

Cetatenii ucraineni nu vor mai avea nevoie de viza pentru sederea pe termen scurt in tarile Uniunii Europene, potrivit unui proiect adoptat, joi, de Parlamentul European.

Clientii Vodafone vor putea folosi in roaming beneficiile de voce si date, fara costuri suplimentare

Vodafone Romania ofera in premiera clientilor persoane fizice, utilizatori de abonamente si cartele preplatite, posibilitatea de a folosi, fara costuri suplimentare, beneficiile nationale de minute si de date si in tarile din Spatiul Economic.

Clientii Vodafone Romania vor putea folosi in roaming beneficiile de voce si date, fara costuri suplimentare

Vodafone Romania ofera in premiera clientilor persoane fizice, utilizatori de abonamente si cartele preplatite, posibilitatea de a folosi, fara costuri suplimentare, beneficiile nationale de minute si de date si in tarile din Spatiul Economic European, alcatuit din toate tarile din Uniunea Europeana plus Islanda, Lichtenstein si Norvegia.

Lentilele inteligente iti vor putea spune daca suferi de vreo afectiune

Lentilele inteligentenu sunt un concept tocmai nou, dar acestea prezinta mai nou utilitati in domeniul medicinei, putand detecta in timp real nivelul de zahar din sange, dar si daca este ceva in neregula cu organele din corpul tau. Prin folosirea tehnologiei care se afla la baza tranzistorilor ultrasubtiri, cercetatorii de la Universitatea Oregon ne aduc [].

ştiri de la Hotnews

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1996 seconds )