Libnet.ro
UNICEF

06:45

UDMR obtine functia de prefect si in judetul Satu Mare. Organizatia detine cele mai importante functii din judet

Adevărul Adevărul,
UDMR obtine functia de prefect si in judetul Satu Mare. Organizatia detine cele mai importante functii din judet

Dupa primaria municipiului si consiliul judetean, organizatia satmareana a UDMR isi adjudeca si institutia prefectului. Cele doua functii ale subprefectilor vor fi ocupate de PNL si USR-PLUS. continuă pe Adevărul

Gestul admirabil al unui preot catre doi copii fara mama, a caror locuinta a ars. Le-a daruit o casa noua

Doi copilasi ramasi orfani de mama se vor bucura de o locuinta noua, dupa ce casa in care locuiau a ars din temelii in urma cu cateva luni. Totul i se datoreaza unui preot din judetul Satu Mare, care a sarit in ajutorul lor fara sa stea pe ganduri.

Cat costa un apartament aurit din Satu-Mare. Imaginile ireale cu locuinta

Cat costa un apartament aurit din Satu-Mare. Imaginile ireale cu locuinta i-au lasat masca pe internauti. in ce zona este situat apartamentul luxos si pentru ce pret il puteti achizitiona. Suma este una fabuloasa, iar reactiile urmaritorilor din mediu online o dovedesc. Cat costa un apartament aurit din Satu-Mare Si cand credeai ca le-ai vazut .

Un preot din Satu Mare a comis cel mai mare pacat. Ce au descoperit politistii

Preotul Luczas Lorant a fost gasit fara suflare intr-o locuinta care apartine Bisericii Parohiei Romano-Catolice Sfanta Familie din municipiul Satu Mare. Potrivit politistilor parohul si-ar fi pus capat zilelor cu o curea.

Cum arata apartamentul aurit din Satu Mare care face senzatie pe internet dupa ce a fost scos la vanzare

Aurit si decorat cu brandurile unor marci celebre, precum Christian Dior, Versace si Louis Vuitton, un apartament cu doua camera din Satu Mare a ajuns sa coste 57. 000 de euro.

Cod portocaliu de inundatii pe rauri din judetele Maramures si Satu Mare. Posibile depasiri ale cotelor de aparare in mai multe judete din tara

Institutul National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor INHGA) a emis, miercuri, o avertizare Cod portocaliu de inundatii si posibile depasiri ale cotelor aparare, valabila de joi dimineata in trei bazine hidrografice din judetele Maramures si Satu Mare.

Apartament de vanzare in Satu Mare, viral pe Facebook: Apartament de seic sau bulibasa?

Un apartament de doua camere scos la vanzare in municipiul Satu Mare a devenit rapid o atractie pe internet, imaginile postate de proprietari dezvaluind un lux rar intalnit.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2152 seconds )