Libnet.ro
UNICEF

08:32

UEFA anunta azi gazda Euro 2024. Care sunt cele doua tari care au ramas in lupta

Adevărul Adevărul,
UEFA anunta azi gazda Euro 2024. Care sunt cele doua tari care au ramas in lupta

UEFA va anunta in aceasta dupa amiaza, in jurul 16,00, care este tara care va gazdui Campionatul Mondial din 2024. continuă pe Adevărul

Germania va fi gazda Euro 2024

Germania va fi tara gazda a Campionatului European de fotbal din 2024, dupa cum a anuntat UEFA la Nyon) in cursul zilei de joi. Nemtii au castigat lupta cu Turcia.

UEFA a decis gazda EURO 2024

Astazi am aflat cine va fi gazda turneului final al Campionatului European din anul 2024.

Germania organizeaza Euro 2024. UEFA a luat decizia in defavoarea Turciei

UEFA a stabilit azi gazda turneului final al Campionatului European de Fotbal din 2024, avand de ales intre Germania si Turcia.

EURO 2024: Germania si Turcia se lupta pentru a fi gazda evenimentului - Joi va fi anuntata cstigatoarea

Uniunea Europeana de Fotbal UEFA) va anunta joi dupa amiaza, in jurul 16,00 ora Romaniei), ce tara va gazdui EURO 2024, onoare pentru care candideaza Germania si Turcia.

Tariceanu: Nu stiu care sunt motivele care au dus la demisia ministrului Educatiei

Presedintele Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, a sustinut ca nu stie care sunt motivele care au dus la demisia lui Valentin Popa din functia de ministru al Educatiei, dar a aratat ca, dupa ce a discutat cu.

EURO 2024 intre Germania si Turcia. Ce va alege UEFA?

Astazi aflam cine va fi gazda turneului final al Campionatului European din anul 2024, iar misiunea celor de la UEFA este cat se poate de simplificata.

Alerta meteo: Iarna pune stapanire pe Romania! Cat tine URGIA si care sunt zonele cele mai afectate!

Vremea in perioada 26-7 septembrie se anunta cu mult mai rece decat normalul perioadei la care ne aflam, anunta ANM. S-ar spune ca ne pregatin deiarna in toata regula, pe jumatatea toamnei. Vezi.

Klaus Iohannis, la Adunarea Generala a ONU: Avem datoria sa explicam mai bine care sunt provocarile actuale la adresa pacii

Presedintele Klaus Iohannis a sustinut, miercuri, interventia nationala in cadrul dezbaterilor celei de-a 73-a sesiuni a Adunarii Generale a ONU care se desfasoara la New York. Presedintele Iohannis s-a.

Tulburarile digestive frecvente toamna. Vezi care sunt alimentele de sezon ce ingreuneaza digestia

Toamna aduce anumite schimbari alimentare care, mai mult decat schimbarile climaterice, pot influenta suferintele tractului digestiv. in prima parte a anotimpului, se consuma multe legume, zarzavat si fructe.

Numai de bine. Ilinca Dascalu, formator de opinie la 14 ani. Care sunt cartile pe care le recomanda

La doar 14 ani, Ilinca Dascalu este deja vedeta pe YouTube si pe Instagram si are sute de mii de fani. Prima carte este Harry Potter. A fost prima carte pe care am citit-o, Harry Potter m-a adus in lumea asta.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:32

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2493 seconds )