Libnet.ro
UNICEF

01:05

UEFA ne-a degajat din Europa

România Liberă România Liberă,
UEFA ne-a degajat din Europa

Campioana Romaniei in exercitiu la fotbal, CFR Cluj, a reusit sa se califice in grupele Europa Leagu. continuă pe România Liberă

Dacia si-a incercat norocul pe piata din Europa. Ce s-a intamplat in septembrie i-a uimit pe toti!

Pe marile piete auto din Europa, Dacia anunta cresteri. Dupa Franta, urmeaza Germania si Italia, care arata cresteri cu doua cifre, dar si o crestere putin mai mica, dar totodata importanta, pe piata din Spania, grav afectat de pandemie in continuare. Dacia si-a incercat norocul pe piata din Europa in luna septembrie, in Germania, Dacia .

Locul genial din Romania, stiut de putini oameni. Este pe lista celor mai frumoase din Europa

Pe lista celor mai frumoase locuri din Europa se regaseste si unul din Romania. Topul celor mai frumoase locuri din Europa este alcatuit din 26 de locatii, iar Romania, cu cel mai frumos loc al sau, se regaseste pe locul 8. Expertii inturism au intocmit lista celor mai frumoase locuri din Europa. Romania se regaseste .

BURSELE LUMII Avans usor pe bursele din Europa

Pietele europene s-au inscris pe un curs usor ascendent in a doua parte a zilei de vineri, pe fondul sperantelor legate de un nou pachet de stimulare in SUA. Anterior, bursele din regiune scazusera, dupa ce presedintele american Donald Trump a anuntat ca atat el, cat si sotia sa, Melania Trump, au fost testati pozitiv pentru noul coronavirus.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2163 seconds )