Libnet.ro
UNICEF

05:30

Locul genial din Romania, stiut de putini oameni. Este pe lista celor mai frumoase din Europa

Playtech Playtech,
Locul genial din Romania, stiut de putini oameni. Este pe lista celor mai frumoase din Europa

Pe lista celor mai frumoase locuri din Europa se regaseste si unul din Romania. Topul celor mai frumoase locuri din Europa este alcatuit din 26 de locatii, iar Romania, cu cel mai frumos loc al sau, se regaseste pe locul 8. Expertii inturism au intocmit lista celor mai frumoase locuri din Europa. Romania se regaseste . continuă pe Playtech

Cascade spectaculoase din Romania. Locurile pe care trebuie sa le vizitezi in weekend

Romania ascunde unele dintre cele mai spectaculoase minuni ale naturii. Printre locurie pe care trebuie sa le vizitezi se numara, fara doar si poate, cascada Bigar. Este de o frumusete rara si a ajuns celebra in intreaga lume. insa nu este singura! Iat cateva dintre cele mai spectaculoase cascade din Romania! Sunt destinatia ideala pentru .

Anul scolar 2020-2021. Ce patesc elevii din Romania: note mai mici pentru copii daca fac aceasta greseala

Noi reguli foarte stricte in unitatile de invatamant, dar si pedepse la fel de stricte pentru elevii care nu se conformeaza. Ministru Educatiei, Monica Anisie, a explicat ca, in cazul in care noua regula nu este respectata, elevii vor fi pedepsiti cu nota scazuta la purtare. Ce patesc elevii din Romania: note mai mici pentru .

Ce drepturi au pacientii din Romania. Cine nu plateste la CNAS

Adevarul este ca spaga e cangrena din multe spitale, iar bolnavii doar victime in scandalul din sanatate care se intinde pe parcursul a prea multi ani. Precum personalul medical, si pacientii au drepturile lor, de la ingrijiri medicale si pana la despagubiri, daca li se adus prejudicii materiale si morale in cazurile de malpraxis medical.

Pensii 2020. Anunt categoric pentru pensionarii din Romania. Nu au cum sa mai faca asta

Guvernul a luat masuri ferme in ceea ce priveste pensiile din 2020. Anuntul categoric pentru toti pensionarii din tara. Ce nu vor mai avea voie sa faca, in perioada urmatoare? Pensii 2020. Anunt categoric din partea Guvernului: nu va mai fi permis! Statul a anuntat o noua restrictie pentru salaratii din Romania care se pregatesc .

Judetele Alba si Cluj, introduse de Germania pe lista zonelor de risc epidemiologic din Romania Lista completa

Judetele Alba si Cluj au fost introduse de autoritatile germane pe lista zonelor de risc epidemiologic din Romania, iar cei care vin din aceste zone sunt obligati sa se autoizoleze, a anuntat joi Ministerul roman de Externe. La acest moment, pe aceasta lista se afla Bucurestiul si 14 judete din Romania.

Localitatile din Romania cu denumiri amuzante. iti e si rusine sa spui ca esti din Baicoi sau Spermezeu

Romania se intrece pe sine la numele localitatilor amuzante. Denumirile unora dintre ele sunt pomenite cu mare rusine. Unde se afla acestea si care sunt cele mai celebre datorita numelor lor? Localitati din Romania cu denumiri rusinoase Romania are 20. 000 de localitati, iar printre ele isi fac loc unele dintre cele mai amuzante, dar si .

Biroul Electoral Central a decis. Un nou tur de scrutin in trei comune din Romania, unde candidatii sunt in situaie de balotaj

BEC a decis, in cursul zilei de sambata, organizarea unui nou tur de scurtin pentru trei comune din Romania, unde sunt candidati in situatii de balotaj, informeaza Agerpres. Potrivit hotararii ce a fost.

Deces halucinant. Cel mai bun pilot din Romania a murit intr-un accident de masina

Unul dintre cei mai cunoscuti piloti de elicoptere din Romania, Valter Novac, s-a stins din viata. Barbatul a murit in cursul diminetii de sambata, intr-un grav accident de masina. Potrivit apropiatilor,.

Sfarsit tragic: Cel mai bun pilot din Romania a murit intr-un accident de masina

Unul dintre cei mai cunoscuti piloti de elicoptere din Romania, Valter Novac, s-a stins din viata. Barbatul a murit in cursul diminetii de sambata, intr-un grav accident de masina. Potrivit apropiatilor,.

Ce a spus o vedeta din Romania despre Gina Pistol. Smiley va lua foc dupa dezvaluirea asta

Codin Maticiuc a fost provocat de Catalin Maruta sa raspunda la cele mai indraznete intrebari. Vestitul crai de Dorobanti a facut si un top al celor mai pasionale femei celebre din viata lui. Iar cu o siguranta debordanta, Codin Maticiuc a dezvaluit ca iubita lui Smiley, Gina Pistol, e in top. Ce a spus o .

ştiri de la Playtech

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2155 seconds )