Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ai fi uimit cat costa un iPhone in fiecare colt al lumii

Playtech Playtech,
Ai fi uimit cat costa un iPhone in fiecare colt al lumii

Analizati cu atentie infograficul celor de la Business Insider pentru a fi uimiti de variatia de pret la care se gaseste un iPhone in diverse tari de pe mapamond. in continuare, aproape oriunde, un iPhone reprezinta un subiect de mandrie, mai ales cand respectivul gadget este nou. Realitatea insa nu ar trebui sa fie atat [] Ai fi uimit cat costa un iPhone in fiecare colt al lumii Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro . continuă pe Playtech

Cat de mult costa un iPhone in functie de continent: in Brazilia e, aproape, o avere

Un infografic iti arata variatia de pret la care se gaseste un iPhone in diverse tari de pe mapamond, ca sa vezi cat de mult sau putin diversi utilizatori.

Cat costa Galaxy Note 5 in Romania: Samsung nu-l aduce, dar il poti cumpara deja

Galaxy Note 5 primeste un pret pentru Romania, dar nu prin intermediul Samsung. Compania a decis ca nu-l aduce, dar un retailer il are deja in oferta. Samsung Galaxy Note 5 costa in Romania ceva mai mult decat Galaxy S6 edge+, un phablet gandit de Samsung pentru Europa. Acesta cel mai probabil nu va fi [] Cat costa Galaxy Note 5 in Romania: Samsung nu-l aduce, dar il poti cumpara deja Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Cat costa infiintarea unei vii

Cat costa infiintarea unei vii. Conform calculelor efectuate de Federatia Viticultorii, suma necesara pentru plantarea unui hectar de vita de vie se ridica la 140. 000 lei, din care fondurile europene pot acoperi o parte. Adevarul va prezinta detaliile acestei afaceri.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2755 seconds )