Libnet.ro
UNICEF

16:00

UIMITOR! Sanda Marin, cea mai cunoscuta bucatareasa din vremea comunismului, ar fi fost... BARBAT

B1 B1,
UIMITOR! Sanda Marin, cea mai cunoscuta bucatareasa din vremea comunismului, ar fi fost... BARBAT

Ipoteze halucinante ies la lumina despre Sanda Marin, cea mai cunoscuta bucatareasa de pe plaiurile noastre. Cine a fost de fapt cea care a dus la legende de neinchipuit? Cartea sa de bucate aparuta in 1936. continuă pe B1

Suma fabuloasa oferita pentru cea mai scumpa masina din lume

Un 250 GTO din 1963 a devenit cea mai scumpa masina vanduta din lume, dupa ce a fost cumparata in cadrul unei licitatii pentru fabuloasa suma de 80 de milioane de dolari. Modelul 250 GTO se numara oricum printre cele mai scumpe si dorite masini din toate timpurile. Pana acum, au fost produse doar [].

INCENDIAR! Cea mai cunoscuta vedeta Pro TV a rupt TACEREA! DEZVALUIRI SOCANTE despre hartuirea sexuala: Exista frica de a nu fi crezuta

Actrita Emilia Popescu a comentat scandalurile sexuale care se tin lant in ultimul timp de industria cinematografica. Ea a povestit ca nu a avut parte niciodata de astfel e situatii si are o explicatie despre.

Mihaela Radulescu a vorbit deschis despre cea mai tensionata perioada din viata sa: Am pierdut controlul...

Mihaela Radulescu a vorbit despre perioada in care s-a luptat si cu kilogramele in plus, marturisind ca a dus o lupta crancena pentru a reveni la formele initiale dupa ce s-a ingrasat enorm in timpul.

Cum a ajuns un restaurant ascuns de forfota turistilor sa se numere printre localurile cu cea mai buna mancare din Sibiu

Forfota din centrul Sibiului, creata de turistii curiosi sa descopere Hermannstadt-ul mentionat documentar prima data acum 827 de ani, se termina usor dupa strada pietonala Nicolae Balcescu, Piata Mare, Piata Mica si Piata Huet.

Aceasta este cea mai buna caracteristica a zodiei tale

Zodia ta te face persoana care esti. De aceea, trebuie sa stii care este punctul tau forte in horoscop. Aceasta este cea mai buna caracteristica a zodiei tale. BERBEC - Ambitia. Esti mereu motivata si obtii ceea ce.

FOTO Traian Basescu, din nou bunic. Cum o cheama pe cea mai mica nepoata a fostului presedinte

Senatorul PMP Traian Basescu a publicat, pe pagina sa de Facebook, o fotografie cu cea mai mica nepoata a sa, Anastasia. Cea mai mica nepoata este cel de-al treilea copil al Elenei Basescu.

Romania, cea mai putin remarcata destinatie de vacanta a Europei, potrivit unei prestigioase reviste britanice

Romania este una dintre cele mai putin remarcate - daca nu chiar cea mai putin remarcata - destinatii de vacanta ale Europei, fiind un loc care are absolut tot pentru a fi pe placul turistilor, afirma un jurnalist britanic dupa.

Cod galben de ploi si grindina n Capitala si mai multe judete din tara / Cod portocaliu n Constanta si Tulcea

Meteorologii au emis marti Cod galben de grindina de dimensiuni mici, averse, intensificari de scurta durata ale vantului si descarcari electrice in Capitala si mai multe judete din tara. De asemenea, in Tulcea si Constanta este avertizare de Cod portocaliu.

Cel mai profitabil Bookfest din istorie. Zeci de mii de oameni au trecut pragul targului de carte

A fost cel mai mare Bookfest din istorie! Editurile au incheiat una dintre cele mai profitabile editii ale targului de carte. in total, zeci de mii de oameni au trecut pragul targului si au fost expuse aproape un.

Care sunt cele mai folosite cuvinte din limba romana. Sigur nu stiai asta!

Exista cuvinte pe care le folosesc toti romanii, indiferent de vocabular, de studii sau de mediul in care traieste. Ei bine, cele mai utilizate cuvinte din limba noastra sunt prepozitiile precum pe,.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2106 seconds )